Idei și inspirații

Decorațiuni unice, nu numai pe perete…

KIDS Șablon de plastic reutilizabile (5 buc) // COCOŞ

Talentul de a picta nu merge întotdeauna mână în mână cu dorința de a schimba interiorul casei noastre. Cu toate acestea, ce ar trebui făcut atunci când interiorul este aproape gata, dar niciuna dintre decorațiunile disponibile în magazinele de materiale nu corespunde cerințelor noastre? Șabloanele vă pot ajuta să creați modele originale pe orice suprafață. În această postare, vă vom arăta că șabloanele nu trebuie să fie folosite doar la decorarea pereților. Decorul atractiv funcționează bine și ca o completare a textilelor.

Lipsa decorațiunilor gata făcute în magazine nu este sfârșitul lumii. Se știe de multă vreme că cele mai bune decorațiuni sunt cele făcute manual. Pictura pe țesături este o idee grozavă nu numai pentru a vă petrece timpul liber, ci și pentru a aranja un interior unic sau articole de garderobă. Cu ajutorul șabloanelor puteți da obiectelor vechi un nou aspect, schimbându-le caracterul într-unul mai neobișnuit, adaptat preferințelor dumneavoastră. În acest fel, puteți crea perdele, perne, fețe de masă, dar și genți sau haine complet noi și le puteți da o a doua viață. Cel mai important lucru, însă, este să verificați dacă este suficient de absorbant și neted atunci când alegeți materialul pentru această treabă.
Vopselele speciale potrivite pentru pictura pe țesături, precum și vopselele cretă, acrilice sau latex vor funcționa cel mai bine pentru a realiza modelul. Alegerea instrumentelor nu poate fi, de asemenea, întâmplătoare. Pensulele rigide sau pensulele cu burete disponibile în oferta noastră vor fi perfecte pentru lucru. De asemenea, trebuie amintit faptul că suprafața pe care pictăm trebuie să fie curată și protejată împotriva pătrunderii vopselei. Durabilitatea modelului realizat va depinde de materialele folosite și de o întreținere corespunzătoare - țesăturile nu trebuie spălate la temperaturi prea ridicate.
După cum puteți vedea în imaginile cu realizările trimise de clienții noștri, șabloanele funcționează bine nu numai pe pereți. Ele permit, de asemenea, împrospătarea decorațiunilor interioarelor noastre și a altor elemente de uz cotidian, schimbându-le imaginea inițială și conferindu-le un caracter nou, interesant. Datorită faptului că colecțiile noastre includ multe modele diferite, fiecare va găsi cu siguranță ceva pentru el însuși! Vă invităm să ne împărtășiți efectele muncii dumneavoastră!
Înapoi la listă