Idei și inspirații

Stilul oriental – O aromă de exotism pentru toată lumea

Oriental Style - A Taste of the Exotic For Everyone

O completare orientală pentru designul tău interior? Nimic mai ușor! Astăzi, prin amabilitatea clientului nostru, vă vom arăta cum să adăugați cu ușurință și ieftin un gust de Orient în casa, biroul sau chiar în terasă, folosind șablonul nostru și niște pastă de aur! O renovare generală plină de praf și mizerie nu este întotdeauna necesară pentru a schimba designul interior. Fiecare, chiar și cele mai mici accesorii creează un caracter idividual al spațiului înconjurător. Deși mulți se concentrează pe un stil coerent, noi credem că uneori merită să faci o mică nebunie și să adaugi un accent discret, dar distinctiv.


De ce merită să pariezi pe accesorii orientale?

Un detaliu original legat de cultura chineză sau japoneză este suficient pentru a aduce atmosfera Orientului Îndepărtat. Stilul oriental este, în primul rând, bogat în design și variație de culori. Paleta de culori oscilează în jurul diferitelor nuanțe de galben, roșu, portocaliu, cu o notă de negru și auriu. Fiecare culoare are o semnificație proprie, de exemplu, în cultura chineză, roșul simbolizează fericirea. Culorile bogate și combinațiile de multe nuanțe nu trebuie să fie copleșitoare. Stilul oriental se potrivește perfect cu baia, dormitorul și grădina. Cu toate acestea, dacă aranjarea întregii case într-un astfel de stil este prea mult pentru tine – merită să te concentrezi pe accente mici – de multe ori vor avea cea mai mare putere!


Clientul nostru a folosit modelul LINFEN pentru a realiza această stilizare. Interesant este faptul că, pentru renovare, a folosit o masă simplă, neagră, de tip “LACK”, disponibilă în toate magazinele IKEA. Suprafața mesei este un pătrat cu latura de 55 cm, astfel încât șablonul a trebuit să fie vopsit doar de nouă ori pentru a crea acest decor original! Modelul a fost pictat cu pastă de orfevrărie. Culoarea aurie se potrivește perfect cu masa neagră – puteți simți atmosfera Orientului Îndepărtat. O soluție originală și ieftină pentru a crea o terasă exotică!


Unul dintre cele mai importante elemente ale unui interior în stil oriental este mobilierul. Clientul nostru cunoștea probabil această regulă atunci când a ales o masă pentru decorare. Îți place o astfel de schimbare exotică de decor? Sau poate că ați alege un alt model? Vă încurajăm să vă faceți propriile experimente și să împărtășiți efectele finale ale muncii voastre!