Idei și inspirații

Sfaturi originale pentru decorațiunile tale de Crăciun

Perioada de dinaintea Crăciunului este o perioadă plină de pregătiri pentru cel mai magic moment al anului. Cu toate acestea, merită să vă acordați câteva momente pentru a vă decora cei patru pereți. Astăzi vă vom arăta trei sfaturi pentru a face decorațiuni originale. Ca de obicei, vom fi însoțiți de șabloane, dar de data aceasta nu doar pentru pictură. Vei vedea că decorațiunile de Crăciun nu trebuie să fie deloc banale!

 

În primul rând: șablon și zăpadă falsă

 

Când decorăm casa pentru Crăciun, decorăm bradul, ușa, dar adesea uităm de ferestre. E mare păcat! Decorațiunile de iarnă vor introduce o atmosferă neobișnuită, de Crăciun. Aranjamentul perfect poate schimba complet întregul interior. Sania lui Moș Crăciun, bradul de Crăciun, omul de zăpadă sau un întreg set de elemente diferite de Crăciun vă vor decora toate ferestrele într-un mod interesant. Cum să folosiți vopsele de stencil pentru a vă picta ferestrele? Este simplu! Așezați desenul pe fereastră și pulverizați-l cu zăpadă artificială. Este garantat un efect unic

 

În al doilea rând: Prăjituri de Crăciun

 

Nu cred că cineva își poate imagina un Crăciun fără dulciuri. Pe lângă mirosul și gustul lor, prăjiturile și fursecurile pot fi tentante și prin aspectul lor uimitor. Șabloanele pot fi folosite pentru orice decor dulce, de la zahăr pudră, markere alimentare până la superba glazură regală. Pomii de Crăciun din turtă dulce sunt din ce în ce mai rari. Totuși, dacă vreți să readuceți o tradiție din copilărie – puneți mâna pe șabloane! Puteți face cu ușurință și în mod plăcut decorațiunile dvs. gustoase pentru pomul de Crăciun și mai frumoase!

 

În al treilea rând: copac acoperit de zăpadă

 

Nu mai avem nevoie de șabloane. Tot ce avem nevoie este imaginația noastră și zăpada artificială. Pulverizarea crengilor pomului de Crăciun este o modalitate excelentă de a crea un brad acoperit de zăpadă, cu aspect natural. Puteți să vă îndepliniți cu ușurință visul unui Crăciun alb. Aceasta este ideea perfectă pentru orice iubitor al peisajelor înzăpezite de iarnă.

 

Toate produsele pot fi găsite pe site-ul nostru!