Idei și inspirații

Sfaturi originale pentru decorațiunile tale de Crăciun

Sfaturi originale pentru decorațiunile tale de Crăciun

Perioada de dinaintea Crăciunului este o perioadă plină de pregătiri pentru cel mai magic moment al anului. Cu toate acestea, merită să vă acordați câteva momente pentru a vă decora cei patru pereți. Astăzi vă vom arăta trei sfaturi pentru a realiza decorațiuni originale. Ca de obicei, vom fi însoțiți de șabloane, dar de data aceasta nu doar pentru pictură. Veți vedea că decorațiunile de Crăciun nu trebuie să fie deloc banale!

 

În primul rând: șablon și zăpadă falsă

 

Când decorăm casa pentru Crăciun, decorăm bradul, ușa, dar adesea uităm de ferestre. Este mare păcat! Decorațiunile de iarnă vor introduce o atmosferă neobișnuită, de Crăciun. Aranjamentul perfect poate schimba complet întregul interior. Sania lui Moș Crăciun, copac de Crăciun, omul de zăpadă sau un întreg set de elemente diferite de Crăciun vor decora toate ferestrele într-un mod interesant. Cum să folosiți vopselele cu șablon pentru a vă picta ferestrele?  Este foarte simplu! Așezați desenul pe fereastră și pulverizați-l cu zăpadă artificială. Un efect unic este garantat

 

În al doilea rând: Prăjituri de Crăciun

 

Nu cred că cineva își poate imagina un Crăciun fără dulciuri. Pe lângă mirosul și gustul lor, prăjiturile și fursecurile pot fi tentante și prin aspectul lor uimitor. Șabloanele pot fi folosite pentru orice decorare de dulciuri, de la zahăr pudră, markere alimentare până la superba glazură regală. Pomii de Crăciun din turtă dulce sunt din ce în ce mai rari. Cu toate acestea, dacă doriți să readuceți o tradiție din copilărie – puneți mâna pe șabloane! Puteți face cu ușurință și în mod plăcut decorațiunile savuroase pentru bradul de Crăciun și mai frumoase!

 

În al treilea rând: copac acoperit de zăpadă

 

Nu mai avem nevoie de șabloane. Avem nevoie doar de imaginația noastră și de zăpadă artificială. Pulverizarea ramurilor pomului de Crăciun este o modalitate excelentă de a crea un brad acoperit de zăpadă cu aspect natural. Poți să-ți îndeplinești cu ușurință visul unui Crăciun alb. Aceasta este ideea perfectă pentru orice iubitor al peisajului înzăpezit de iarnă.

 

Toate produsele pot fi găsite pe site-ul nostru! 

 

 

Înapoi la listă