Idei și inspirații

Trei moduri rapide de a face decorațiuni de Paște cu șabloane de pictură

Trei moduri rapide de a face decorațiuni de Paște cu șabloane de pictură

Paștele se apropie cu pași repezi. Multe decorațiuni gata făcute sunt disponibile pe scară largă pe piață. Ouăle colorate de Paște, crenguțele de salcie, figurinele galbene de pui, felicitările de Paște sau iepurașii de ciocolată au luat cu asalt rafturile magazinelor și vor mai rămâne cu noi câteva zile. Alegerea este imensă, dar nu întotdeauna găsim decorațiunile pe care ni le dorim. În acest caz, cel mai bine este să vă folosiți abilitățile și să creați singuri ceva! Citiți articolul nostru, în care vă vom prezenta trei modalități rapide de a face decorațiuni de Paște folosind șabloane de plastic reutilizabile.

 

# 1 Să începem cu felicitările de Paște.

 

Three quick ways to make Easter decorations with painting stencils

Felicitările sunt un gest unic față de o persoană apropiată. Prin intermediul lor transmitem multe cuvinte calde și amabile, care au rolul de a exprima grijă, interes și atenție față de cei dragi nouă. Prezentarea lor sub forma unei felicitări de Paște realizate manual va sublinia în plus sentimentele noastre. Cum o puteți decora? Bineînțeles cu ajutorul șabloanelor de pictură! Cel mai simplu este să repictați modelul cu vopsele, paste sau creioane colorate. Picturile colorate vor arăta cu siguranță unice. Dacă doriți să mergeți spre ceva mai excepțional, încercați să folosiți tehnica scrapbooking-ului. Șablonul poate fi folosit pentru a contura contururi pentru decupaje sau pentru a umple modelele cu diverse materiale decorative. Cu o felicitare de Paște pregătită în acest fel, urările noastre vor deveni și mai speciale, iar destinatarul va aprecia cu siguranță munca și inima noastră pusă în proiect!

 

# 2 Decorați masa!

 

Three quick ways to make Easter decorations with painting stencils

O felicitare de Paște pregătită din timp poate deveni, de asemenea, o invitație la un festin la masa familiei. O față de masă sau un suport de masă ales corespunzător va pune în evidență fiecare veselă. Cu toate acestea, doar un aranjament de masă alb nu va crea o atmosferă confortabilă și festivă. Pentru aceasta veți avea nevoie de tușe suplimentare, la urma urmei, o masă festivă de Paște, pe lângă un meniu special, trebuie să aibă și decorațiuni adecvate! Încă o dată, putem folosi aici șabloane bine cunoscute. O față de masă auto-făcută va sublinia în mod eficient simbolismul evenimentului. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți o față de masă albă, curată, un șablon cu modelul selectat, o perie rigidă sau o perie de burete și vopsea potrivită pentru pictura pe țesături. Vopselele de cretă, latex și acrilice vor face perfect treaba. Datorită acestui lucru, vom obține o gamă colorată de ouă de Paște, iepurași, găini și alte simboluri pascale. Orice fel de mâncare va arăta foarte festiv pe un astfel de aranjament de masă!

 

# 3 Și când masa este pusă, trebuie să pui ceva delicios pe ea…

 

Three quick ways to make Easter decorations with painting stencils

Paștele este, de asemenea, o perioadă de prăjituri delicioase și dulci și deserturi tradiționale. Merită să subliniem gustul lor unic cu un aspect și mai festiv. Și în acest caz, șabloanele de pictură ne vor fi de folos, deși de data aceasta nu le vom folosi pentru pictură! Modelele mai mici, cum ar fi ouăle de Paște sau iepurașii din șablonul “Easter” Arts&Crafts Collection vor fi perfecte ca și contururi pentru decorarea prăjiturilor cu zahăr pudră, stropiți colorați sau glazură. Datorită acestui lucru, în timpul orelor de lene la masa familiei, deserturile dulci ne vor încânta nu doar palatele, ci și ochii, ispitindu-ne și mai mult să le încercăm.

 

Vă încurajăm deja să începeți pregătirile de Paște. Distracție fericită garantată! Consultați șabloanele noastre de Paște care vă vor ușura munca.

 

Înapoi la listă