Idei și inspirații

Trei moduri rapide de a face decorațiuni de Paște cu șabloane de pictură

Three quick ways to make Easter decorations with painting stencils

Paștele se apropie cu pași repezi. Multe decorațiuni gata făcute sunt disponibile pe scară largă pe piață. Ouăle colorate de Paște, crenguțele de salcie, figurinele galbene de găină, felicitările de Paște sau iepurașii de ciocolată au luat cu asalt rafturile magazinelor și vor mai rămâne printre noi câteva zile. Alegerea este imensă, dar nu întotdeauna găsim decorațiuni care să ne placă. În acest caz, cel mai bine este să vă folosiți abilitățile și să creați ceva singur! Citiți articolul nostru, în care vă vom prezenta trei modalități rapide de a face decorațiuni de Paște folosind șabloane din plastic reutilizabile.

 

#1 Să începem cu felicitările de Paște

 

Trei moduri rapide de a face decorațiuni de Paște cu șabloane de pictură

Felicitările sunt un gest unic față de o persoană apropiată. Prin ele transmitem multe cuvinte calde și amabile care exprimă grijă, interes și atenție față de cei dragi. Prezentarea lor sub forma unei felicitări de Paște realizate manual va sublinia în plus sentimentele noastre. Cum îl puteți decora? Bineînțeles, cu ajutorul șabloanelor de pictură! Cel mai simplu mod este de a revopsi modelul cu vopsele, paste sau creioane colorate. Picturile colorate vor arăta cu siguranță unice. Dacă doriți să mergeți spre ceva mai excepțional, încercați să folosiți tehnica scrapbooking . Șablonul poate fi folosit pentru a contura contururi pentru decupaje sau pentru a umple modelele cu diverse materiale decorative. Cu o felicitare de Paște pregătită în acest fel, urările noastre vor deveni și mai speciale, iar destinatarul va aprecia cu siguranță munca și inima noastră pusă în proiect!

 

#2 Decorați masa!

 

O felicitare de Paște pregătită din timp poate deveni, de asemenea, o invitație la un festin la masa familiei. O față de masă sau un suport de masă ales în mod corespunzător va evidenția fiecare veselă. Cu toate acestea, doar un aranjament de masă alb nu va crea o atmosferă confortabilă și festivă. Pentru aceasta veți avea nevoie de atingeri suplimentare, la urma urmei, o masă festivă de Paște, în plus față de un meniu special, ar trebui să aibă și decorațiuni adecvate! Încă o dată, putem folosi aici șabloane bine cunoscute. O față de masă făcută de unul singur va sublinia în mod eficient simbolismul evenimentului. Tot ce trebuie să faci este să folosești o față de masă albă, curată, un șablon cu modelul ales, o pensulă rigidă sau o pensulă cu burete și vopsea potrivită pentru a picta pe țesături. Vopselele cretă, latex și acrilice vor face perfect treaba. Datorită acestui lucru, vom avea parte de o gamă colorată de ouă de Paște, iepurași, găini și alte simboluri de Paște. Orice fel de mâncare va arăta foarte festiv pe un astfel de aranjament de masă!

Trei moduri rapide de a face decorațiuni de Paște cu șabloane de pictură

 

#3 Și când masa este pusă, trebuie să pui ceva delicios pe ea…

 

Trei moduri rapide de a face decorațiuni de Paște cu șabloane de pictură

Paștele este, de asemenea, o perioadă de prăjituri delicioase și dulci și deserturi tradiționale. Merită să subliniem gustul lor unic cu un aspect și mai festiv. Și aici, șabloanele de pictură vor fi utile, deși de data aceasta nu le vom folosi pentru pictură! Modelele mai mici, cum ar fi ouăle de Paște sau iepurașii din șablonul “Easter” Arts&Crafts Collection, vor fi perfecte ca contururi pentru decorarea prăjiturilor cu zahăr pudră, stropiți colorați sau glazură. Datorită acestui fapt, în timpul orelor de lene la masa familiei, deserturile dulci ne vor încânta nu numai palatele, ci și ochii, ispitindu-ne și mai mult să le încercăm.

 

Vă încurajăm deja să începeți pregătirile de Paște. Distracție fericită garantată! Vedeți șabloanele noastre de Paște care vă vor ușura munca.