Idei și inspirații

4 sfaturi ușoare Cum să stencilizați caseta de țesut din lemn

4 Easy Hints How to Stencil Wooden Tissue Box

Cum de a decora o caseta de țesut din lemn cu șabloane?

Cutiile colorate în care sunt ambalate batistele sunt întotdeauna un punct de atracție pe rafturile magazinelor. Acestea sunt disponibile într-o varietate de nuanțe, forme și motive. Cu toate acestea, ele au un dezavantaj – sunt de unică folosință! Datorită ghidului nostru, veți vedea că o cutie de țesut din lemn, în afară de utilizarea sa practică și multiplă, poate fi, de asemenea, o decorare unică! La urma urmei, decorarea casei auto-preparate este întotdeauna cea mai plăcută. În special, dacă este făcută în așa fel încât să se potrivească perfect cu designul tău interior!

Veți avea nevoie de ea:

  • DIY & scrapbooking șabloane
  • vopsele acrilice
  • cutie de țesut din lemn
  • hârtie abrazivă
  • lac acrilic incolor
  • perii de burete
  • perii din peri naturali
  • pânză
  • mănuși de unică folosință, tavă
INDICAȚIE #1

Începeți cu pregătirea materialelor:

Ați ales deja instrumentele potrivite? Grozav! Este timpul să trecem la pregătirea preliminară a cutiei de șervețele. În primul rând, curățați suprafața de lemn cu ajutorul unui șmirghel fin pentru a o netezi și a scăpa de orice denivelări. După ce ați terminat de șlefuit, ștergeți întreaga suprafață a cutiei cu o cârpă umedă pentru a îndepărta tot praful format.

INDICAȚIE #2

Vopsea caseta de țesut din lemn

Cu suprafața pregătită în acest fel, puteți trece la vopsirea cutiei de șervețele. Pentru a face acest pas, am ales două nuanțe din seturile noastre de vopsele: “Deep Sea” și “Galaxy Blue”. Acoperiți toată cutia exact cu culoarea mai deschisă. După ce s-a uscat, puteți trece la realizarea unei linii suplimentare, mai întunecate, pe fundul cutiei de șervețele. Va fi o bază excelentă pentru ornamente de aur. Faceți-o pe lățimea pensulei de decorare (aproximativ 2 cm).

INDICAȚIE #3

Faceți ornamente

După vopsire, este timpul să facem ornamentele. Vom avea nevoie de șabloane pentru scrapbooking: “Colțuri” și “Mini Border Set” și, de asemenea “Pale Gold” vopsea. Atașați șablonul la cutia de șervețele cu ajutorul benzii de mascare. Cu astfel de modele detaliate, ar trebui să folosiți tehnica de vopsire adecvată – aplicați cât mai puțină vopsea pe pensulă și acoperiți modelul cu mai multe straturi. Acest lucru va împiedica picurarea nedorită a vopselei sub șablon.

INDICAȚIE #4

Corectați și fixați modelul

După ce se usucă, puteți începe să faceți mici corecții. Acoperiți toate elementele nedorite cu ajutorul unei pensule. Când efectul este suficient de satisfăcător, treceți la ultima etapă – asigurarea lucrului făcut. În acest scop, folosiți un lac acrilic incolor. Când este complet uscat, vă puteți bucura de un nou decor autopreparat pentru interiorul dvs.!