Idei și inspirații

3 inspirații pentru decorațiuni de Crăciun

3 inspirații pentru decorațiuni de Crăciun

Crăciunul bate la ușă! A sosit momentul să vă transformați izolarea casei într-un loc plin de magie și decorațiuni de Crăciun. Vei miza pe achiziționarea de decorațiuni gata făcute? Sau poate le vei confecționa singur? La urma urmei, nimic nu se bucură mai mult decât un decor făcut în casă! Un șablon de pictură, paleta de culori de vopsea preferată, masa decorativă și uneltele potrivite sunt tot ce ai nevoie! Credeți că puteți împodobi doar pereții și mobilierul? Bineînțeles că nu! În postarea de astăzi, vă vom arăta 3 moduri diferite de a realiza decorațiuni originale de Crăciun folosind șabloane de plastic reutilizabile. Contrar aparențelor, este foarte simplu, iar prepararea unui astfel de ornament oferă întotdeauna multă distracție și bucurie tuturor membrilor gospodăriei. Lasă-te inspirat, alege-ți tema preferată a bradului de Crăciun, a Moșului sau a fulgilor de zăpadă și creează un decor uluitor care va încânta pe toată lumea!

#1 Hârtie de împachetat cadouri

3 inspirații pentru decorațiuni de Crăciun
3 inspirații pentru decorațiuni de Crăciun
3 inspirații pentru decorațiuni de Crăciun

Ho! Ho! Ho! Așteptați cu nerăbdare vizita lui Moș Crăciun și oferirea simbolică de cadouri celor dragi? Distrează-te cu pregătirile pentru Crăciunul care se apropie! Cadourile împachetate estetic vor fi o completare perfectă pentru un copac de Crăciun plin de ornamente. Vă întrebați cum să decorați hârtia de cadou cu propriile mâini? Noi ne grăbim deja să vă ajutăm! Începeți cu decuparea dimensiunii corecte a hârtiei. Înainte de a începe lucrul, asigurați-vă că suprafața pe care veți picta este curată. Așezați șablonul pe hârtie acolo unde doriți. Cu toate acestea, asigurați-vă că îl fixați cu bandă adezivă pentru hârtie. Astfel veți evita liniile inegale și inestetice. Un astfel de șablon bine pregătit, trebuie doar să îl umpleți cu nuanța preferată, iar pensulele netede de burete vă vor ajuta cu siguranță să obțineți efectul perfect și să aplicați vopseaua. După ce ați pictat cu atenție, îndepărtați ușor șablonul de pe hârtie și lăsați-l să se usuce complet. Calitatea și durabilitatea ridicată a șablonului înseamnă că puteți repeta un anumit model de nenumărate ori! Moș Crăciun, o sanie a lui Moș Crăciun sau o bordură cu fulgi de zăpadă? Nu vă limitați la un singur motiv! Combinați-le pe toate și creați o compoziție cu adevărat de Crăciun pe orice suprafață!

#2 Inscripție de Crăciun

3 inspirații pentru decorațiuni de Crăciun
3 inspirații pentru decorațiuni de Crăciun
3 inspirații pentru decorațiuni de Crăciun

Ești o persoană creativă care mizează mereu pe soluții ieșite din comun? În acest caz, un panou cu inscripție de Crăciun realizat din masă decorativă se va potrivi cu siguranță gusturilor tale. Câteva scânduri solide, șlefuite, ghips, un șablon de pictură și un cuțit de chit sunt tot ce ai nevoie pentru a crea un decor uluitor! Cum să faci pas cu pas un astfel de ornament original? Pe site-ul nostru veți găsi instrucțiuni detaliate care cu siguranță vă vor ușura sarcina și vă vor rezolva orice îndoială. Pentru a adăuga “atingerea finală” dorită și pentru a ilumina suplimentar întreaga lucrare, merită să mizați pe sclipici colorat sau argintiu. Atașat cu un șablon de bandă de mascare de hârtie se umple cu tencuiala, se rupe ușor de pe suprafață și se presară cu brocart sau alte stropi de împodobire. În acest sens, ornamentul dvs. va obține chiar mai mult caracter de Crăciun. Lăsați decorul împodobit să se usuce complet. O modalitate la fel de extraordinară de a crea un ornament de Crăciun unic este folosirea betonului decorativ. Acesta nu este doar un finisaj minimalist pentru pereți, ci și un element decorativ bogat în detalii.

#3 Cafea cu stropi

3 inspirații pentru decorațiuni de Crăciun
3 inspirații pentru decorațiuni de Crăciun
3 inspirații pentru decorațiuni de Crăciun

Turtă dulce pentru pomul de Crăciun sau prăjituri pentru Moș Crăciun? Poate o cafea unică pentru oaspeți? Șabloanele de pictură pot fi folosite în multe moduri, iar o băutură cu aspect delicios este doar unul dintre ele. Realizarea unui astfel de model pe cafea poate părea dificilă și consumatoare de timp. Nimic nu ar putea fi mai greșit! Începeți prin a pregăti cafeaua cu multă frișcă sau lapte spumă. Chiar deasupra, puneți cu grijă șablonul cu motivul de Crăciun ales. Cerneți prin strecurătoare orice mirodenii, praf sau cafea fin măcinată și scoateți cu grijă șablonul. Gata! Este un mod simplu și rapid de a crea un decor extraordinar care va încânta cu siguranță toți oaspeții. O băutură caldă servită într-un mod atât de original va completa perfect fursecurile de turtă dulce. în fond, coacerea de casă este un element inseparabil al mesei de Crăciun! În gama noastră vastă veți găsi nu mai puțin de două seturi diferite de modele concepute pentru a decora dulciurile festive. Omul de zăpadă, Moș Crăciun și un ren? Sau poate un fulg de zăpadă, o stea căzătoare și o șosetă? Pe care dintre ele vei paria? Nu vă limitați! Amestecați ambele ansambluri și înnebuniți cu decorațiunile de Crăciun!

Înapoi la listă

Lasă un răspuns