Idei și inspirații

3 inspirații pentru decorațiuni de Crăciun

3 inspirations for Christmas decorations

Crăciunul bate la ușă! A sosit momentul să vă transformați izolarea casei într-un loc plin de magie și decorațiuni de Crăciun. Veți paria pe achiziționarea de decorațiuni gata făcute? Sau poate le veți face singuri? La urma urmei, nimic nu se bucură mai mult decât un decor făcut în casă! Un șablon de pictură, paleta de culori de vopsea preferată, masa decorativă și uneltele potrivite sunt tot ce ai nevoie! Credeți că puteți împodobi doar pereții și mobilierul? Bineînțeles că nu! În postarea de astăzi, vă vom arăta 3 moduri diferite de a face decorațiuni de Crăciun originale folosind șabloane din plastic reutilizabile. Contrar aparențelor, este foarte simplu, iar pregătirea unui astfel de ornament oferă întotdeauna multă distracție și bucurie tuturor membrilor gospodăriei. Inspiră-te, alegeți tema preferată a bradului de Crăciun, a lui Moș Crăciun sau a fulgilor de zăpadă și creați un decor uluitor care va încânta pe toată lumea!

#1 Hârtie de împachetat cadouri

Ho! Ho! Ho! Așteptați cu nerăbdare vizita lui Moș Crăciun și oferirea simbolică de cadouri celor dragi? Distrează-te cu pregătirile pentru Crăciunul care se apropie! Cadourile împachetate estetic vor fi un plus perfect pentru un brad de Crăciun plin de ornamente. Vă întrebați cum să decorați hârtia de cadou cu propriile mâini? Deja ne grăbim să ajutăm! Începeți prin a decupa dimensiunea corectă a hârtiei. Înainte de a începe lucrul, asigurați-vă că suprafața pe care veți picta este curată. Așezați șablonul pe hârtie oriunde doriți. Cu toate acestea, asigurați-vă că îl atașați cu bandă adezivă de hârtie. Astfel, veți evita liniile inegale și inestetice. Un astfel de șablon bine pregătit, trebuie doar să umpleți cu nuanța preferată și să neteziți perii de burete vă vor ajuta cu siguranță să obțineți efectul perfect și să aplicați vopseaua. După ce ați pictat cu grijă, îndepărtați ușor șablonul de pe hârtie și lăsați-l să se usuce complet. Calitatea și durabilitatea înaltă a șablonului înseamnă că puteți repeta un anumit model de nenumărate ori! Moș Crăciun, a sania lui Moș Crăciun, sau bordură cu fulgi de zăpadă? Nu vă limitați la un singur motiv! Combinați-le pe toate și creați o compoziție cu adevărat de Crăciun pe orice suprafață!

#2 Inscripție de Crăciun

Ești o persoană creativă care mizează mereu pe soluții ieșite din comun? În acest caz, un semn cu o inscripție de Crăciun realizată din masă decorativă se va potrivi cu siguranță gusturilor dvs. Câteva plăci solide, șlefuite, tencuială, un șablon de pictură și un cuțit de chit sunt tot ce ai nevoie pentru a crea un decor uluitor! Cum să faci un astfel de ornament original pas cu pas? Pe site-ul nostru veți găsi informații detaliate despre instrucțiuni detaliate care cu siguranță vă vor ușura sarcina și vă vor rezolva orice îndoială. Pentru a adăuga “atingerea finală” dorită și pentru a ilumina suplimentar întreaga lucrare, merită să pariați pe sclipici colorat sau argintiu. Atașat cu un șablon de bandă de mascare de hârtie se umple cu tencuiala, se rupe ușor de pe suprafață și se presară cu brocart sau alte stropi de împodobire. În acest fel, ornamentul tău va avea și mai mult caracter de Crăciun. Lăsați decorul împodobit să se usuce complet. O modalitate la fel de extraordinară de a crea o ornamentație de Crăciun unică este folosirea de beton decorativ. Nu este doar un finisaj de perete minimalist, ci și un element decorativ bogat în detalii.

#3 Cafea cu stropi

Turtă dulce pentru pomul de Crăciun sau prăjituri pentru Moș Crăciun? Poate o cafea unică pentru oaspeți? Șabloanele de pictură pot fi folosite în multe moduri, iar o băutură cu aspect delicios este doar unul dintre ele. Realizarea unui astfel de model pe cafea poate părea dificilă și consumatoare de timp. Nimic nu poate fi mai greșit! Începeți prin a pregăti cafeaua cu multă frișcă sau lapte bătut cu spumă. În partea de sus, puneți cu grijă șablonul cu motivul de Crăciun ales. Se cerne orice condiment, stropit sau cafea fin măcinată prin strecurătoare și se îndepărtează cu grijă ștampila. Gata! Este un mod simplu și rapid de a crea un decor extraordinar care va încânta cu siguranță toți oaspeții. O băutură caldă servită într-un mod atât de original va completa perfect fursecurile de turtă dulce.La urma urmei, coacerea de casă este un element inseparabil al mesei de Crăciun! În gama noastră largă veți găsi până la două seturi diferite de modele concepute pentru a decora dulciurile festive. Omul de zăpadă, Moș Crăciun și un ren? Sau poate un fulg de zăpadă o stea căzătoare și o șosetă? Pe care dintre ele veți paria? Nu vă limitați! Amestecă ambele ansambluri și înnebunește cu decorațiunile de Crăciun!