Idei și inspirații

Idei pentru Ziua Îndrăgostiților perfectă acasă

Idei pentru Ziua Îndrăgostiților perfectă acasă

Dragoste, prietenie, lumânări, timp romantic cu persoana iubită – acestea și multe alte aspecte sunt asociate cu sărbătoarea anuală a îndrăgostiților. Crezi că o cină romantică în doi este una dintre cele mai năzuite idei pentru a petrece Ziua Îndrăgostiților? Nimic nu poate fi mai greșit! În loc de un restaurant scump, pariază pe o amenajare interioară confortabilă în stil Valentine’s! Decorațiuni originale și un cadou făcut manual direct din inimă sunt tot ce ai nevoie! În următorul blog, nu numai că veți găsi câteva idei pentru cadoul perfect pentru o persoană dragă, dar veți și aprofunda în tradiția și istoria din spatele acestei zile speciale. Inspiră-te și fă-ți fericită iubita!

Trivias pentru Valentine’s

Originile tradiției internaționale de Ziua Îndrăgostiților datează din Evul Mediu. Acest obicei a fost larg răspândit în sudul și vestul Europei, iar în prezent este sărbătorit în aproape fiecare colț al lumii. Acest eveniment anual are loc pe 14 februarie și poartă numele Sfântului Valentin. Unul dintre cele mai cunoscute obiceiuri ale acestei sărbători este a oferi celor dragi declarații de dragoste pe felicitări sau scrisori. În ciuda multor asemănări, această zi este sărbătorită în multe moduri diferite, în funcție de țară și de cultura ei. În SUA, Sfântul Valentin, precum și alte sărbători, este sărbătorită foarte somptuos. Inimi și flori de hârtie sunt împrăștiate peste tot. În Germania, însă, previziunile și împlinirea dorințelor sunt foarte populare. De asemenea, merită adăugat că Italia este considerată a fi capitala sărbătorii îndrăgostiților magici. Tot aici este sărbătorită ziua logodnei, iar nuanțele care simbolizează dragostea sunt în primul rând roșu și auriu.

Idei pentru Ziua Îndrăgostiților perfectă acasă
Idei pentru Ziua Îndrăgostiților perfectă acasă

Felicitare de Valentine’s Day

Cea mai asociată tradiție cu Ziua Îndrăgostiților este oferirea de cadouri celor dragi. Potrivit cercetărilor, scrisorile de dragoste sunt cadoul cel mai frecvent ales. Veți paria pe cumpărarea de carduri gata făcute? Sau poate vei crea singur un cadou original? Nimic nu este la fel de special ca un cadou handmade, iar prepararea lui este mai usoara decat ai putea crede! În gama noastră largă, veți găsi un șablon conceput pentru stilarea individuală a cardurilor personalizate. Pictează modelul cu vopsele cu sclipici și umple centrul cu o declarație de dragoste magică. Gata! Nu ești un fan al scrisorilor? Avem o alternativă grozavă pentru tine! Datorită șabloanelor noastre, puteți transforma o ramă foto clasică într-un suvenir unic în cel mai scurt timp. În această zi, merită să oferiți cadouri nu numai persoanei iubite, ci și celor mai apropiați prieteni sau familie. O lenjerie de pat decorată manual sau o cană este un cadou la fel de unic și original.

Interiorul Valentine’s

Ai deja un mic cadou pentru „cealaltă jumătate” a ta? Este timpul să decorezi interiorul! Surprinde-ți persoana iubită și fă o metamorfoză unică a decorului! Nimic nu este mai romantic decât o cină în doi acasă. Mizați pe o ghirlandă de inimioare de hârtie! Pe site-ul nostru veți găsi o instrucțiune detaliată pas cu pas despre cum să faceți un astfel de ornament universal. Întregul aranjament va fi completat perfect de un așternut de masă sau o față de masă plină cu motive de bomboane, iar nuanțele expresive de roșu vor sublinia în plus caracterul interior unic. Lumânările parfumate, petale de trandafir împrăștiate și felinarele autodecorate vor fi, de asemenea, o idee grozavă. Lasa-te purtat de imaginatia ta! Lasă atmosfera magică a Zilei Îndrăgostiților să vină în casa ta!

Idei pentru Ziua Îndrăgostiților perfectă acasă
Înapoi la listă

Lasă un răspuns