Idei și inspirații

Idei pentru Ziua Îndrăgostiților perfectă la domiciliu

Ideas for the perfect Valentine's Day at home

Dragoste, prietenie, lumânări, timp romantic cu iubitul – acestea și multe alte aspecte sunt asociate cu sărbătoarea anuală a îndrăgostiților. Credeți că o cină romantică pentru doi este una dintre cele mai banale idei de a petrece Ziua Îndrăgostiților? Nimic nu poate fi mai greșit! În loc de un restaurant scump, mizați pe un aranjament interior confortabil în stil Valentine’s! Decorațiuni originale și un cadou handmade direct din inimă sunt tot ce ai nevoie! În blogul următor, nu numai că veți găsi câteva idei pentru cadoul perfect pentru o persoană dragă, dar veți aprofunda și tradiția și istoria din spatele acestei zile speciale. Lasă-te inspirat și fă-ți iubita fericită!

Valentine’s Fun Facts

Originile tradiției Zilei Internaționale a Îndrăgostiților datează din Evul Mediu. Acest obicei era foarte răspândit în sudul și vestul Europei, iar în zilele noastre este sărbătorit în aproape toate colțurile lumii. Acest eveniment anual are loc pe 14 februarie și este numit după Sfântul Valentin. Unul dintre cele mai cunoscute obiceiuri ale acestei sărbători este acela de a oferi celor dragi declarații de dragoste pe carduri sau litere. În ciuda numeroaselor asemănări, această zi este sărbătorită în multe moduri diferite, în funcție de țară și de cultura acesteia. În SUA, Ziua Sfântului Valentin, ca și alte sărbători, este sărbătorită foarte fastuos. Hârtie inimile și flori sunt împrăștiate peste tot. Cu toate acestea, în Germania, predicțiile și îndeplinirea dorințelor sunt foarte populare. De asemenea, merită adăugat că Italia este considerată capitala vacanței iubitorilor de magie. Este, de asemenea, locul în care se sărbătorește ziua logodnei, iar nuanțele care simbolizează dragostea sunt în primul rând roșu și auriu.

Card de Ziua Îndrăgostiților

Cea mai asociată tradiție cu Ziua Îndrăgostiților este oferirea de cadouri celor dragi. Potrivit cercetărilor, scrisorile de dragoste sunt cel mai frecvent ales cadou. Veți paria pe cumpărarea de cărți gata făcute? Sau poate că veți crea un cadou original? Nimic nu este mai special decât un cadou handmade, iar pregătirea lui este mai ușoară decât ai crede! În gama noastră largă veți găsi o stencil concepute pentru crearea de felicitări personalizate. Pictați modelul cu vopsele cu sclipici, și umpleți centrul cu o declarație de dragoste magică. Gata! Nu ești un fan al scrisorilor? Avem o alternativă excelentă pentru tine! Datorită șabloanelor noastre, puteți transforma o ramă foto clasică într-un suvenir unic în cel mai scurt timp. În această zi specială, merită să oferiți cadouri nu numai persoanei iubite, ci și celor mai apropiați prieteni sau familiei. O lenjerie de pat decorată manual sau o cană este un cadou la fel de unic și original.

Interiorul lui Valentine

Ai deja un mic cadou pentru “jumătatea ta”? Este timpul să decorați interiorul! Surprinde-ți persoana iubită și fă o metamorfoză de decor unică! Nimic nu este mai romantic decât o cină în doi la domiciliu. Pariază pe o ghirlandă de inimioare de hârtie! Pe site-ul nostru web veți găsi un ghid detaliat pas cu pas. instrucțiuni despre cum se face un astfel de ornament universal. Întregul aranjament va fi perfect completat de o față de masă sau o față de masă plină de motive de bomboane, iar nuanțele expresive de roșu vor sublinia în plus caracterul unic al interiorului. Lumânările parfumate, petalele de trandafir împrăștiate și felinarele autodecorate vor fi, de asemenea, o idee excelentă. Lasă-te purtat de imaginația ta! Lasă atmosfera magică a Zilei Îndrăgostiților să vină la tine acasă!

Lasă un răspuns