Idei și inspirații

4 pași de șablonare a ramei foto

4 pași de șablonare a ramei foto

Rama foto originala este un element decorativ indispensabil intalnit in orice locuinta. Vrei să aduci un zâmbet pe fața prietenilor tăi intimi și să le oferi ceva special, direct din inimă? Sau poate sunteți în căutarea unui decor care să se potrivească perfect cu designul interior, dar nimic din magazine nu vă atrage atenția? Nu pierde timpul căutând, arată inițiativă și creează tu însuți ceva unic! Datorită ghidului nostru, vei vedea că o podoabă autodecorată este o alternativă ieftină la o ramă foto sofisticată, iar pregătirea acesteia este mult mai ușoară decât pare. Invită-ți micuțul să se joace! Decorarea unei rame foto nu este doar o idee grozavă pentru a petrece timp împreună și a se distra, ci și pentru a învăța să dezvolte abilitățile tehnice și creativitatea copilului tău!

4 pași de șablonare a ramei foto

Veți avea nevoie de ea:

  • DIY & Scrapbooking șabloane
  • o rama foto
  • vopsele acrilice
  • perii cu burete
  • banda camuflanta
  • tava de vopsea
  • pânză
  • în plus: lac incolor, rolă de vopsea sau pensulă și mănuși de unică folosință
INDICAȚIE #1

Pregătiți suprafața

Ai pregătit deja toate instrumentele necesare? Grozav! E timpul să te apuci de treabă! La început, suprafața trebuie curățată temeinic de murdărie și praf. O cârpă de bumbac ușor umezită va fi perfectă pentru asta, deoarece va îndepărta orice praf de pe cadru. Înainte de a începe decorațiunile, merită să pictați cadrul selectat cu o culoare mai închisă. Va fi o bază excelentă pentru ornamentele aurii ulterioare, care cu siguranță vor lumina și, în plus, vor expune întregul decor.

4 pași de șablonare a ramei foto
INDICAȚIE #2

Faceți decorațiuni

4 pași de șablonare a ramei foto

Înainte de a începe să faci decorațiuni, gândește-te la ce compoziție vrei să obții. În oferta noastră bogată veți găsi o selecție largă de motive, datorită cărora veți crea cu siguranță lucrări de artă adevărate în orice stil. Atașați șablonul selectat la cadru cu ajutorul benzii de mascare și începeți să lipiți. Totuși, nu uitați să aplicați cât mai puțină vopsea pe pensulă și să acoperiți modelul cu mai multe straturi. Apoi, veți evita scurgerea nedorită a emulsiei sub șablon, iar decorul auto-realizat va arăta frumos și estetic.

INDICAȚIE #3

Asigurați modelul

După ce ați umplut șablonul cu vopsea, rupeți-l ușor de pe suprafața cadrului și lăsați-l să se usuce complet. Acum, puteți începe să faceți ajustări minore. Pentru a le realiza, veți avea nevoie de o perie cu diametrul cel mai mic, datorită căreia veți ajunge cu ușurință chiar și la cele mai detaliate elemente. E timpul pentru etapa finală! Asigurarea modelului cu un lac acrilic special care protejează împotriva deteriorării este un pas care merită reținut. Datorită acestui fapt, decorarea noastră ne va servi mult mai mult. Trebuie remarcat, însă, că nu toate suprafețele și vopselele trebuie lăcuite. Daca rama noastra foto este pastrata in conditii optime, este posibil sa sarim peste aceasta etapa.

4 pași de șablonare a ramei foto
INDICAȚIE #4

Efectul final

4 pași de șablonare a ramei foto

Pentru a face efectul final al ramei noastre și mai spectaculos, merită să puneți decorațiuni suplimentare. Ești un fan al ornamentelor subtile? În acest caz, alegerea perfectă va fi florile sau fluturii delicati, care dau întotdeauna un efect captivant. Cu toate acestea, dacă preferați accente mai atrăgătoare, mizați pe paiete îndrăznețe și sclipici, datorită cărora vă veți lumina și expune în plus podoaba realizată manual. O ramă foto într-o ediție atât de unică nu este doar un element decorativ original, ci și o modalitate atemporală de a păstra amintirile de vacanță.

Înapoi la listă

Lasă un răspuns