Idei și inspirații

4 pași de stencilizare a cadrului foto

4 steps of stenciling the photo frame

Rama foto originală este un element decorativ indispensabil care se regăsește în orice casă. Vrei să aduci un zâmbet pe chipul prietenilor tăi intimi și să le oferi ceva special, direct din inimă? Sau poate că sunteți în căutarea unui decor care să se potrivească perfect cu designul interior, dar nimic din magazine nu vă atrage atenția? Nu pierdeți timpul căutând, dați dovadă de inițiativă și creați voi înșivă ceva unic! Mulțumită ghidului nostru, veți vedea că o podoabă autodecorată este o alternativă ieftină la o ramă foto sofisticată, iar pregătirea ei este mult mai ușoară decât pare. Invită-l pe cel mic să se joace! Decorarea unei rame foto nu este doar o idee excelentă pentru a petrece timp împreună și a vă distra, ci și pentru a învăța să dezvoltați abilitățile tehnice și creativitatea copilului dvs.!

Veți avea nevoie de ea:

  • DIY & scrapbooking șabloane
  • o ramă foto
  • vopsele acrilice
  • perii de burete
  • bandă de mascare
  • tavă de vopsea
  • pânză
  • în plus: lac incolor, rolă de vopsit sau pensulă și mănuși de unică folosință.
PASUL #1

PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI

Ați pregătit deja toate instrumentele necesare? Grozav! E timpul să trecem la treabă! La început, suprafața trebuie curățată temeinic de murdărie și praf. O cârpă de bumbac ușor umezită va fi perfectă pentru acest lucru, deoarece va îndepărta praful de pe ramă. Înainte de a începe decorațiunile, merită să pictați cadrul selectat cu un culoare mai închisă. Acesta va fi o bază excelentă pentru următoarele auriu ornamente, care vor ilumina cu siguranță și, în plus, vor expune întregul decor.

PASUL #2

FACE DECORAȚIUNI

Înainte de a începe să faci decorațiuni, gândește-te la ce compoziție vrei să obții. În oferta noastră bogată veți găsi o selecție largă de motive, datorită cărora veți crea cu siguranță adevărate opere de artă în orice stil. Atașați șablonul selectat la cadru cu ajutorul benzii de mascare și începeți să lipiți. Cu toate acestea, nu uitați să aplicați cât mai puțină vopsea pe pensulă și să acoperiți modelul cu mai multe straturi. Apoi, veți evita scurgerile nedorite de emulsie sub șablon, iar decorul auto-făcut va arăta îngrijit și estetic.

PASUL #3

FIXAȚI MODELUL

După ce ați umplut șablonul cu vopsea, rupeți-l ușor de pe suprafața cadrului și lăsați-l să se usuce complet. Acum, puteți începe să faceți mici ajustări. Pentru a le face, veți avea nevoie de o perie cu cel mai mic diametru, datorită căruia veți ajunge cu ușurință chiar și la cele mai detaliate elemente. Este timpul pentru etapa finală! Asigurarea modelului cu un lac acrilic special care protejează împotriva deteriorării este un pas care merită reținut. Datorită acestui fapt, decorațiunile noastre ne vor servi mult mai mult timp. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că nu toate suprafețele și vopselele trebuie să fie lăcuite. Dacă rama noastră foto este păstrată în condiții optime, este posibil să sărim peste această etapă.

PASUL #4

EFECTUL FINAL

Pentru ca efectul final al cadrului nostru să fie și mai spectaculos, merită să punem decorațiuni suplimentare. Sunteți un fan al ornamentelor subtile? În acest caz, alegerea perfectă va fi flori sau delicate fluturi delicați, care dau întotdeauna un efect captivant. Totuși, dacă preferați accente mai atrăgătoare, pariați pe paiete îndrăznețe și sclipici, datorită cărora vă veți ilumina și expune suplimentar podoaba făcută manual. O ramă foto într-o astfel de ediție unică nu este doar un element decorativ original, ci și o modalitate atemporală de a păstra amintirile de vacanță.

Lasă un răspuns