Idei și inspirații

3 Idei pentru o metamorfoză interioară de primăvară

3 Ideas for a spring interiors metamorphosis

Natura care se trezește la viață, cântecul vesel al păsărilor, zile din ce în ce mai lungi și mai pline de soare – este momentul cel mai potrivit pentru o metamorfoză de primăvară! Începeți cu o curățenie generală și pariați pe o adevărată explozie a anotimpului dumneavoastră preferat în interior. Reîmprospătarea decorului va provoca schimbări nu numai în mediul înconjurător, ci vă va umple și sufletul cu energie nouă și va încuraja schimbări revoluționare în viață. Vedeți cu ochii voștri că designul interior nu trebuie să fie nici scump, nici să consume mult timp. Cu ajutorul șabloanelor, veți lăsa o aură reală, însorită, în casa dvs. într-o clipită. Nu știți de unde să începeți? Ce culori și modele să alegeți? Primăvara este regatul motivelor originale și pline de viață! În postarea de astăzi, îți vom spune cum să aduci zilele calde în interiorul tău și îți vom răspunde la orice întrebare deranjantă. Inspiră-te de primăvara și folosește-le în propriul tău interior!

VEGETAȚIE DE PRIMĂVARĂ

Plantele sunt decorațiuni pe care le putem schimba în fiecare anotimp. Renăscută la viață, natura primăvăratică este o adevărată vindecare nu doar pentru aerul rece, ci și o ușurare pentru mintea noastră. Vegetația delicată și subtilă creează o atmosferă perfectă pentru a petrece momente de seară cu o carte și pentru a vă relaxa după o zi grea de muncă. Lalelele, iile, garoafele, narcisele, irișii – acestea și multe alte plante sunt chintesența zilelor calde de primăvară. În gama noastră largă veți găsi multă inspirație. Din clasic trandafiri, prin flori sălbatice la exotice palmieri. O rozetă tradițională va decora cu siguranță un decor feminin, elegant, iar plantele sălbatice vor păstra prospețimea chiar și în cel mai pretențios interior. De asemenea, merită să pariați pe motive orientale, ceva mai îndrăznețe, cu palmieri. Datorită lor, interiorul dvs. va căpăta o atmosferă unică, direct de la tropice!

PALETA DE CULORI DE PRIMĂVARĂ

Unul dintre cele mai mari avantaje ale metamorfozei de primăvară este o gamă largă de nuanțe. Culorile care predomină aici sunt bej și gri, prin subtilitate pasteluri subtile, până la nuanțe intense de verde sau albastru marin. Jocul cu culorile este o aventură minunată! Tonurile deschise nu numai că vor adăuga spațialitate, dar vor fi perfecte ca bază pentru accente de culoare expresive și decorațiuni florale. La rândul lor, nuanțele pastelate de roz, albastru sau violet vă vor permite să combinați subtilitatea și armonia cu un pic de dinamism. Intense nuanțe vă reflectă mai mult sufletul? Pariați pe bottle green sau deep albastru marin, care vor reflecta perfect atmosfera primăverii care se apropie! Un astfel de aranjament îndrăzneț va fi, de asemenea, perfect completat de cea mai la modă culoare a anului – Viva Magenta. Ce este o anumită nuanță, ce înseamnă și cum să o lași să intre în interiorul tău? Toate informațiile le veți găsi în unul dintre cele mai recente bloguri recente.

ACCESORII INTERIOARE DE PRIMĂVARĂ

Ați ales deja motivele florale preferate și ați selectat culorile potrivite? E timpul pentru cel mai plăcut pas! Accesoriile sunt cele care joacă cel mai important rol în timpul oricărei metamorfoze. În plus față de nuanțele bogate și vegetația verde, merită să pariați și pe ornamentele realizate manual. Cu ajutorul șabloanelor, veți decora aproape orice suprafață la un cost redus. Datorită lor, veți transforma vasele ceramice clasice într-un decor de primăvară unic. Compoziția de perne decorative în dormitor în nuanțe intense va fi, de asemenea, o idee excelentă. Nuanțe galbene de lumină solară? Sau poate albastru închis? Alegerea vă aparține! Florile vii vor completa perfect rafturile metalice și mobilierul din lemn, datorită cărora întregul decor va căpăta un accent de mansardă. Pentru a accentua și mai mult această atmosferă inimitabilă, merită să pariați pe un balcon sau o terasă acoperită cu iederă. Astfel, oaspeții dvs. vor putea admira stilul unic al întregului interior din momentul în care intră.

Lasă un răspuns