Idei și inspirații

Cum să șablon: imitație de tapet

How to stencil: wallpaper imitation

Imaginile de fundal nu sunt doar una dintre cele mai populare decorațiuni de perete, ci și o modalitate perfectă de a vă distinge interiorul. Merită să investești în materiale atât de scumpe și într-un profesionist? Avem soluția perfectă pentru dumneavoastră! Șablon sunt instrumente unice, datorită cărora veți crea rapid și ieftin un efect unic de imitație a tapetului pe orice suprafață! Acestea sunt ușor de utilizat, deci nu este nevoie de un specialist. Mai mult, calitatea lor vă permite să repetați modelul de mai multe ori, iar cu ajutorul foilor atașate, mai mici, puteți umple chiar și cel mai mic spațiu. Pereții sunt un mare afișaj pentru amatori! Cum de a crea o imitație de tapet folosind șabloane? Ce instrumente să folosiți și cum să evitați denivelările nedorite? Iată câteva sfaturi esențiale!

LISTA DE CUMPĂRĂTURI:

  • șablon din Nakleo Seamless Collection
  • perii netede cu burete
  • vopsele acrilice
  • bandă de mascare
  • tavă de vopsea
  • mănuși de unică folosință
SFAT #1

PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI

Aveți deja toate instrumentele necesare? Este timpul pentru una dintre cele mai importante etape pe care nu trebuie să o uităm! Înainte de a începe cu decorațiunile, suprafața trebuie să fie atent uniformizată și trebuie eliminate toate neregulile și defectele. Apoi, peretele nostru va căpăta o textură perfect netedă, iar decorațiunile de pe el vor arăta uimitor. Netezirea precisă a suprafeței este imposibilă? Să ne ocupăm de asta! Amintiți-vă că, prin crearea unui model pe întregul perete, acesta va căpăta o textură optic mai netedă, iar imitația de tapet va acoperi perfect orice defecte. Curățați peretele de praf cu o cârpă ușor umedă, apoi atașați șablonul cu ajutorul benzii de mascare. Să mergem!

SFAT #2

REALIZAREA DE DECORAȚIUNI

Suprafața a fost curățată de orice murdărie? Șablon atașat? Grozav! Este timpul să trecem la realizarea decorațiunilor! Aici, netedă perii de burete va fi alegerea perfectă, deoarece vă va permite să completați fiecare element cu precizie. De asemenea, folosiți foile atașate, mai mici, cu ajutorul cărora veți putea revopsi modelul în locuri greu accesibile și veți crea o imitație unică de tapet pe întreaga suprafață. Pentru a umple peretele cu un model, așteptați până când se usucă un strat. Numai după ce decorul este bine uscat, puteți începe să creați alte elemente. Cu toate acestea, nu uitați să aplicați cât mai puțină vopsea pe pensulă și să acoperiți modelul cu două straturi subțiri, folosind metoda benzii. Apoi, veți evita scurgerile nedorite de emulsie sub șablon, iar compoziția rezultată va arăta îngrijit și estetic.

SFAT #3

VARIETATE DE COMPOZIȚII

Ți-ai reîmprospătat interiorul, dar îi lipsește un caracter distinctiv? Diavolul este în detalii! O notă finală perfectă pentru un aranjament clasic este un tapet atemporal pe perete. Un avantaj perfect al șabloanelor este libertatea creativă, iar imaginația este singurul aspect care te poate limita. În oferta noastră veți găsi o selecție largă de modele cu diverse leitmotive. Geometric? Floral? Marocan? Sau poate abstracțiuni inspirate din atemporalitatea Art Deco stil? Pariază pe designul cel mai apropiat de inima ta! În magazinul nostru veți găsi, de asemenea, multe inspirații de primăvară, perfecte pentru a revigora interiorul după o iarnă lungă și rece. Din clasic trandafiri, prin flori sălbatice, la exotice palmieri. O rozetă tradițională va decora cu siguranță un interior feminin, elegant și îl va menține proaspăt chiar și în cel mai pretențios aranjament. De asemenea, merită să pariați pe motive orientale, ceva mai îndrăznețe, cu palmieri. Datorită lor, interiorul dvs. va căpăta o atmosferă unică, direct de la tropicele calde!

Lasă un răspuns