Idei și inspirații

Motivul Mandala în interior

Mandala motif in interiors

Interioarele caselor noastre sunt un spațiu în care individualitatea și stilul nu cunosc limite. În căutare de inspirație, ne îndreptăm adesea spre diverse modele care conferă aranjamentelor un caracter unic. Unul dintre cele mai frecvent alese și fascinante motive sunt mandala – simboluri magice, rotunde, care își au rădăcinile în cultura Orientului îndepărtat. În prezent, ele sunt populare în întreaga lume ca fiind principalul semn al armoniei și echilibrului. Ce modele puteți întâlni și ce caracteristici le disting pe fiecare dintre ele? Familiarizați-vă cu blogul nostru și vedeți singuri că semnificația lor profundă, simbolică, este o frumusețe care nu poate lipsi din niciun interior!

TIPURI DE MANDALA

Tipurile de motive mandala sunt extrem de diverse și fiecare dintre ele are o semnificație și o frumusețe unică. Alegerea unei anumite varietăți pentru utilizarea în interior depinde de preferințele și intențiile persoanei care proiectează spațiul. Cea mai caracteristică trăsătură a mandalei este simetria. Desenele lor se bazează, de obicei, pe un punct central care se răspândește în exterior sub forma a tot felul de forme și decorațiuni. Cea mai populară alegere printre clienții noștri sunt cu siguranță mandalele orientale. Aztec? Sau poate… African? Acestea atrag atenția fiecărui oaspete, remarcându-se prin simbolismul și originalitatea lor. Un alt tip la fel de popular de mandale sunt cele cu un floral ornament. Petale de flori subtile, bogat decorate, inspirate de frumusețea naturii. Datorită unui astfel de aranjament, veți obține un decor care asigură armonie și echilibru, favorabil momentelor de odihnă. Modelele geometrice se vor potrivi mai mult gusturilor tale? Și aici avem ceva special! Mandale pline de simetrie linii și rotunjite forme vor satisface cu siguranță așteptările dumneavoastră!

PALETA DE NUANȚE

Culorile sunt un alt element cheie care influențează estetica interioarelor decorate cu motive mandala. În mod tradițional, mandalele au o paletă bogată de culori care simbolizează diferite aspecte ale vieții și ale naturii. Cu toate acestea, nu există reguli specifice pentru alegerea nuanțelor pentru mandale în interior. Putem adapta paleta la gusturile și preferințele noastre. Lumină pasteluri vor adăuga delicatețe și subtilitate interiorului, în timp ce vii, intense vor crea un interior mai interesant și mai dinamic. Ce motiv de mandala vei alege? Floral? Sau poate oriental? Este important să alegeți culori care să se potrivească cu stilul nu numai al ornamentului, ci și al întregii încăperi, astfel încât să creați un ansamblu coerent și armonios.

REALIZĂRI NESTANDARDIZATE

Pereții pot fi aranjați în multe feluri, iar singura limită este imaginația noastră. Cum ar fi soluțiile ieșite din cutie? Avem ceva special pentru tine! Nu vă limitați la clasica vopsea și pensulă. Ai încredere în abilitățile tale creative! Șabloanele noastre vor fi, de asemenea, perfecte în combinație cu tencuiala decorativă sau betonul decorativ. Ce ar trebui să știți despre el? Este o masă specială cu care puteți crea un decor unic pe orice suprafață. La urma urmei, nu numai pereții netezi arată chic și elegant! Aplicarea betonului este surprinzător de ușoară, iar masa în sine are multe avantaje. Pereții dvs. au cavități delicate pe care vopseaua obișnuită nu le poate acoperi? Tencuiala decorativă este o soluție ușoară pentru a le reîmprospăta! Grosimea acestei structuri vă va permite să uniformizați optic toate neregulile de pe perete.

Lasă un răspuns