Idei și inspirații

Cum să șablonați: geantă cu ornament popular

Cum să șablonați: geantă cu ornament popular

Una dintre cele mai creative moduri de a schimba poșeta clasică, fără farmec, este să folosești șabloane. Este instrumentul perfect pentru cei care doresc să adauge modele și detalii unice fără a avea abilități artistice de nivel profesional. Disponibil într-o varietate de modele și motive, acestea permit viziuni inovatoare să fie scoase la suprafață. Decorurile highlander revin in tendinte – pot fi vazute din ce in ce mai des in stilizari fashion si amenajari interioare. Inspirația extrasă din hainele tradiționale highlander poate fi un decor extrem de unic, mai ales când vine vorba de țesături sau accente de lemn. Personalizați modelul după propriul stil! Geanta de mână din bumbac neted este suprafața perfectă pe care să-ți exprimi creativitatea și să te simți ca un adevărat artist. Datorită acestui lucru, vei îmbina practicul cu estetica, creând ceva distinctiv!

Cum să șablonați: geantă cu ornament popular

LISTA DE CUMPĂRĂTURI:

  • șablon din Nakleo Arts&Crafts Collection
  • perii netede din burete
  • vopsele acrilice
  • o geantă de bumbac
  • banda camuflanta
  • tava pentru pictura
  • mănuși de unică folosintă
  • fier
  • Hârtie de copt
SFAT #1

PREGĂTIȚI MATERIALELE

Primul pas și cel mai important este pregătirea corectă a suprafeței de vopsit. Atunci decorul va arăta estetic plăcut. Începeți prin a spăla geanta de bumbac, de preferință la o temperatură scăzută, pentru a scăpa de orice murdărie. Nu uitați să nu folosiți balsam – în acest fel vopseaua se va ține mult mai bine pe suprafață și decorul nostru va arăta fenomenal. Acum este timpul să alegeți un model. Ascultă vocea inimii tale și pariază pe motivul tău preferat! Ornamentul popular tradițional, legat direct de munții polonezi și cultura montană? Ești un iubitor de natură și de modele de plante? Sau poate că inspirațiile puțin mai abstracte, geometrice vă atrag mai mult? Fiecare va găsi ceva pentru ei înșiși în gama noastră largă!

Cum să șablonați: geantă cu ornament popular
SFAT #2

FACEȚI DECORAȚII

Cum să șablonați: geantă cu ornament popular

Atașați șablonul la suprafață cu bandă de mascare și treceți la etapa cea mai plăcută a întregii lucrări – pictura! Alegeți o vopsea care să se potrivească cu geanta creând un contrast sau armonizând cu culoarea acesteia. Aplicați ușor vopseaua pe șablon folosind perii netede din burete și metoda de lipire. Această tehnică implică atingerea ușoară a suprafeței pe care o pictezi. Această procedură va avea ca rezultat o tranziție lină între culori sub formă de ceață sau de fum. Amintiți-vă că cu cât mai puțin, cu atât mai bine – va fi mai avantajos să aplicați mai multe straturi subțiri de vopsea decât unul gros, pentru a evita mânjirea modelului și scurgerea emulsiei sub șablon.

SFAT #3

EFECTUL FINAL

Odată ce decorul este complet uscat, nu uitați să protejați cu precizie designul. Cel mai bun mod de a face acest lucru va fi să-l presați cu un fier de călcat și hârtie de copt. Atunci modelul nostru va fi rezistent la orice deteriorare și gata de utilizare, precum și posibilă curățare. Decorarea unei genți de bumbac cu șabloane nu este doar o mare distracție, ci și o modalitate de a crea un articol original lucrat manual. Puteți să vă exprimați creativitatea, să experimentați cu diferite nuanțe și modele și să creați ceva unic și plin de caracter. Poți folosi geanta de mână finită ca un plus elegant la ținutele tale zilnice sau o poți oferi ca un cadou personalizat unei persoane dragi.

Cum să șablonați: geantă cu ornament popular

Lasă un răspuns