Idei și inspirații

PEACH FUZZ – PANTONE PREZINTĂ CULOAREA ANULUI 2024

Institutul American Pantone, în conformitate cu tradiția sa anuală, a anunțat Peach Fuzz 13-1023 drept culoarea principală a sezonului viitor. Aflați ce este o anumită nuanță, ce înseamnă și cum poate fi folosită în designul interior. Descoperiți care dintre modelele noastre funcționează perfect cu Peach Fuzz pentru a crea o operă de artă unică. Toate aceste informații le veți găsi în postarea de mai jos!

PANTONE MATCHING SYSTEM

În 1963, s-a născut o organizație care a avut un impact revoluționar în lumea designului interior și nu numai – Pantone. Fondatorul său, Lawrence Herbert, a creat sistemul inovator de identificare și potrivire a culorilor, cunoscut sub numele de Pantone Matching System (PMS), în care fiecărei nuanțe i se atribuie propriul număr. Herbert a abordat fiecare nuanță cu mare precizie – atunci când a creat discul, a luat în considerare chiar și cele mai mici detalii, de la metalitate la fluorescență. Cu toate acestea, cea mai fascinantă caracteristică a paletei Pantone este nu numai diversitatea sa, ci mai presus de toate consistența sa. Fiecare nuanță este rezultatul unei combinații atente de 18 pigmenți diferiți, inclusiv alb și negru. Ca urmare, atunci când imprimați culori Pantone, veți obține întotdeauna același efect. Această muncă meticuloasă a câștigat recunoaștere internațională, iar publicațiile Pantone sunt considerate cele mai de încredere surse de informații despre fascinanta lume a culorilor.

PEACH FUZZ – ULTIMUL TENDIN PANTONE

Suntem încântați să vă anunțăm că Pantone tocmai a ales culoarea anului! Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai așteptate evenimente din lumea designului interior. În urmă cu doi ani, Pantone a îmbrățișat nuanța albastru-violet Very Peri – un simbol atemporal al creativității menit să evoce spiritul artistic în fiecare interior. În ultima ediție, nuanța dominantă energetică și dinamică a fost Viva Magenta. Ce culoare a ales Institutul Pantone de data aceasta? După o analiză amănunțită de cercetare și o revizuire detaliată a tendințelor anterioare, alegerea a căzut pe un simbol al confortului și al sentimentului de securitate – Peach Fuzz 13-1023. Această nuanță subtilă de piersici radiază căldură combinată cu o notă de eleganță, iar aura din jur ne îmbogățește atât mintea, cât și sufletul. Nu vă fie teamă să experimentați și să vă exprimați într-un mod unic!

CULOAREA ANULUI 2024 – CU CE SE COMBINE?

Acum că Pantone a dezvăluit Peach Fuzz drept culoarea viitorului an 2024, s-ar putea să vă întrebați cum să încorporați această ultimă tendință în interiorul dumneavoastră. Suntem aici pentru a vă ajuta! Această nuanță subtilă de piersici poate fi folosită în multe feluri. Ești un iubitor al aranjamentelor sude sau mai îndrăznețe? Pentru iubitorii de lejeritate și prospețime, recomandăm să optați pentru pasteluri delicate precum menta sau roz, cu o notă de model mai complicat. Nu uita de accesorii! Ele sunt inima întregului decor! Această culoare va funcționa la fel de bine pe pernele decorative, draperiile și chiar și pe mobilier. A doua propunere, puțin mai îndrăzneață, este să combinați o nuanță atât de subtilă de pastel cu o culoare profundă contrastantă precum bleumarin sau verde sticla. Aici, un motiv geometric atemporal va sublinia perfect combinația de îndrăzneală și eleganță cu un plus de confort. Nu așteptați! Lasa-te purtat de ultimele tendinte si creeaza-ti oaza de liniste de vis in propria ta casa!

Lasă un răspuns