pur și simplu arta de a decora

ART DÉCO

Stilul art deco ne duce cu gândul la un interior elegant, plin de bogăție și lux. Un amestec de mobilier de diferite epoci cu articole utilitare selectate, de cea mai înaltă calitate, se potrivește perfect cu acesta. Pereții fiind atingerea finală, decorați cu motive geometrice sau elemente vegetale figurate. Compoziția trebuie să fie completată de detalii aurii fine.
armonie și perfecțiune

MANDALA

Cercul decorativ, considerat un simbol al armoniei și al perfecțiunii, provine din tradiția hindusă, unde numele înseamnă ``roata vieții, întreaga lume, cercul sfânt``. Modelul oriental clasic se potrivește atât unui interior modern și elegant, cât și unui loc decorat într-un stil mai rustic.
copilărie colorată

CAMERA COPIILOR

Nimic nu poate înlocui inima și munca manuală pusă în decorarea unei camere de vis pentru un copil. Datorită varietății modelelor și tehnicilor de decorare disponibile, singura limită este imaginația dumneavoastră.
nu numai bucătăria și baia

STENCILURI DE ȚIGLĂ

Datorită utilizării șabloanelor și a diferitelor tehnici de decorare, modelele rezervate până acum pentru plăcile ceramice se vor potrivi perfect în aproape toate camerele. Se potrivesc ideal atât pentru camera de zi sau hol, cât și pentru spațiile mari de birou.
ARTĂ ȘI DECORAȚIUNI DE PERETE

Șabloanele noastre de plastic reutilizabile pentru artă, artizanat și bricolaj

Realizate din plastic durabil, șabloanele de pictură reutilizabile sunt un instrument de grație pentru decorarea interioară, renovarea mobilierului, proiecte artistice sau crearea de tot felul de obiecte de artizanat. Designerii noștri se asigură întotdeauna că modelele nou introduse sunt rafinate până la cel mai mic detaliu, concentrându-se nu pe numărul de modele disponibile, ci pe originalitatea și estetica lor.

O GAMĂ DE POSIBILITĂȚI

O multitudine de tehnici de decorare

Șabloanele de pictură reutilizabile sunt un instrument excelent pentru a crea adăugiri la orice tip de design interior – de la retro la modern. Acestea sunt perfecte pentru a picta modelul pe pereți, gresie, mobilier, lemn, sticlă, pânză, țesături sau orice alte obiecte cu o suprafață plană. Puteți umple șabloanele cu beton, tencuieli decorative, paste structurale sau le puteți folosi pentru lucrări de artizanat mai mici, pentru a face felicitări sau pentru a crea decorațiuni folosind decoupage și scrapbooking tehnici.

SELECȚIE LARGĂ

colecțiile noastre

Pentru comoditatea și o mai bună transparență, am împărțit gama noastră în diferite colecții, în funcție de stilul și scopul lor. Veți găsi modele individuale, imitații de tapet, plăci ceramice sau șabloane destinate copiilor, alături de accesorii precum: perii de păr, perii cu burete sau vopsele acrilice groase.

Inspirația lunii
- Mai 2023 -

Ziua Copilului se apropie! Fă-ți micuțul fericit și împrospătează-i cei patru pereți! În gama noastră largă, fiecare va găsi ceva pentru sine! Fotbalist incepator? Cameră a unei zâne înconjurată de magia unicornilor? Sau poate o lume plină de aventuri în spațiu? Mizați pe motivul preferat al copilului dvs.! Veți găsi și șabloane de desen mai mici, datorită cărora copilul dumneavoastră își va dezvolta talentul de pictură într-o clipă.

Newsletter

Introduceți adresa dvs. de e-mail dacă doriți să primiți informații despre noile produse și promoții.  FII CREATIV

  idei și inspirații

  Pe blogul nostru veți găsi multe sfaturi interesante despre cum să combinați șabloanele cu diverse tehnici de decorare și proiecte inspirate de la clienții noștri.

  reusable plastic stencils nakleo hashtag
  IDEI CREATIVE

  Șabloane reutilizabile Nakleo - Împărtășește-ți inspirațiile!