4 INSPIRAȚII ART DECO ÎN STENCILURI

Ce asociați cu stilul sofisticat Art Deco? Accesorii luxuriante, aurii, materiale de înaltă calitate, marmură pe podea sau pe pereți, culori bogate, repetarea motivelor – acestea și multe alte trăsături caracterizează tendința numită “arta de a decora”. Această direcție artistică a fost inaugurată în anii 1920. Artiștii săi și-au urmat instinctul creativ și singura limită a fost propria imaginație. Luxul Art Deco este o mașină a timpului care se întoarce în mod constant în decorul multor apartamente și rămâne în inimile membrilor gospodăriei pentru o lungă perioadă de timp. Conjuncția de simplu, geometrică forme și armonie cu ornamente bogate și combinații de culori aduce întotdeauna un efect spectaculos. Pentru cine un interior în stil Art Deco va fi alegerea perfectă, și cum să introducă această tendință cu ajutorul șabloanelor? Ce motive vor fi cele mai bune? Ce paletă de nuanțe ar trebui să alegi? Accesorii antice sau moderne? În următoarea postare, vom răspunde la toate întrebările pe care le puteți avea. Inspiră-te și adu atemporalitatea în casa ta. Vă invităm!

SZA-REP-048_photoA-800x800

Design Art Deco

Art Deco se caracterizează prin lux și splendoare. Se va potrivi această tendință cu gusturile tuturor? Artiștii care creează motive atât de bogate rafinează cu atenție fiecare, chiar și cel mai mic detaliu, combinând linii clasice în opere de artă geometrice unice. Este vorba despre geometrie nestandardizată care este cea mai ușor de recunoscut caracteristică a acestui stil. Pătrat, cub, lozenge, și alte figuri într-o versiune neconvențională pot da un interior clasic o notă de modernitate. Pentru un efect ceva mai subtil, merită să pariați pe cercuri și semicercuri. Formele rotunjite conferă camerei lejeritate, păstrând în același timp unicitatea și luxul stilului Art Deco. Această tendință este, de asemenea, combinată în mod ideal cu elemente din natură. Mare, atrăgătoare pentru ochi plantă și animale imprimeurile într-o ediție geometrică vor sublinia perfect natura multiculturală a acestei tendințe și imaginația nelimitată a creatorului. În oferta noastră veți găsi o gamă largă de șabloane care reflectă caracterul atemporal al acestui stil sofisticat. Fagure de miere în camera copilului? Sau poate… “Gatsby” ca o completare a unui living de lux? Vedeți cu ochii voștri că designul interior este o aventură extraordinară!

Paletă de culori Art Deco

Vă întrebați la ce să acordați atenție în timp ce aranjați un interior în stilul Art Deco? Una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie să le luați este alegerea paletei de nuanțe. Doriți să creați o cameră luminoasă, spațioasă, cu un accent unic? Sau poate că un aranjament ușor mai întunecat, mai misterios, îți va reflecta perfect sufletul? O gamă largă de culori a “artei de a decora” vă permite să creați adevărate opere de artă. Combinațiile non-standard de culori contrastante sunt un element inseparabil al acestui stil sofisticat. Bazat pe nuanțe de bază, cum ar fi albul, bejul sau o nuanță mai decisivă. albastru marin, veți crea un fundal discret, perfect pentru ornamentarea ulterioară. Pe o bază atât de subtilă poți să o iei razna cu decorațiunile! Aur și accesoriile argintii sunt elementele călăuzitoare ale unui astfel de stil bogat. Cu ajutorul unor șabloane și a unor materiale adecvate. instrumente, veți picta orice model geometric nu numai pe perete, ci și pe mobilier, perdele și perne decorative. Înnebunește-te cu vopsea aurie care va lumina perfect întregul aranjament!

SZA-REP-067_photoA-800x800
SZA-REP-097_photoA-800x800

Art Deco Baie

Vrei o metamorfoză spectaculoasă? Începeți cu baia! Aranjamentul Art Deco vă va permite să îi păstrați funcționalitatea, introducând în același timp o notă de modernitate. Un element inseparabil de proiectare într-un astfel de stil bogat este exclusivist, dar și scump marmură. Există o alternativă mai ieftină? Vedeți cu ochii voștri! În loc să investești într-un material atât de scump, merită să mizezi pe un șablon și pe vopseaua potrivită. Gresie pentru podea sau pentru perete? Cu ajutorul șabloanelor, veți reînnoi plăcile vechi, dându-le o a doua viață, iar baia dvs. va căpăta un interior cu suflet, direct din anii 1920. Caracterul atemporal al motivelor din piatră nu este singura componentă a “artei de a decora”. În lumea modei și a designului interior, motivul clasic al tabloului de dame domnește de ani de zile. Combinația de nuanțe intense și contrastante de alb și negru este baza perfectă pentru o nebunie ulterioară cu accesorii. În acest caz, merită să mizăm pe elemente aurii sau de cupru, care vor sparge armonia și vor aduce o notă de eleganță și lux întregii încăperi.

Accesorii Art Deco

În timpul amenajării unui interior în stil Art Deco, accesoriile joacă cel mai important rol. Artiștii acestei tendințe au rafinat cu precizie fiecare detaliu, motiv pentru care toate decorațiunile ar trebui să fie selectate cu atenție. Cel mai caracteristic ornament al tendinței este marmura menționată mai sus. Acest model va fi grozav nu numai pe podea sau pe perete, ci și ca element decorativ pe perne și perdele. De asemenea, merită să acordați atenție materialului din care sunt realizate perdelele. Catifeaua și mătasea se vor potrivi perfect în interior și, în plus, vor sublinia luxul și eleganța întregului decor. Accentele aurii sub formă de mânere de ușă, picioare de scaune și mese, precum și rame de oglinzi cu forme neobișnuite reprezintă adevărata chintesență a stilului Art Deco. Minimalismul sub formă de elemente din metal și lemn combinate cu decorațiuni atrăgătoare reflectă perfect caracterul atemporal al tendinței sofisticate a “artei de a decora”.

SZA-CRA-045_photoA-800x800