BETON DECORATIV

Pereții pot fi aranjați în multe feluri, iar singura limită este imaginația noastră. Vă plac soluțiile ieșite din comun? Și de data aceasta avem ceva special pentru tine! Nu vă limitați la clasica vopsea și pensulă. Ai încredere în abilitățile tale creative! Șabloanele noastre vor fi, de asemenea, perfecte în combinație cu betonul decorativ sau tencuiala decorativă. Ce este mai exact și în ce interior poate fi utilizat? La ce ar trebui să acordați o atenție deosebită? Vă invităm să citiți postarea de astăzi!

beton-1-800x800

Beton decorativ - Caracteristici

Beton decorativ – ceea ce merită să știți despre el? Este o masă specială de ipsos cu care veți crea un decor unic pe orice suprafață. La urma urmei, nu numai pereții netezi arată șic și elegant. Aplicarea betonului este, contrar aparențelor, o joacă de copii, iar masa în sine are multe avantaje. Pereții dvs. au cavități delicate pe care vopseaua obișnuită nu le poate acoperi? Betonul decorativ este o modalitate ușoară de a-l reînnoi! Grosimea acestei structuri vă va permite să uniformizați optic toate neregulile de pe perete. De asemenea, merită menționată rezistența la condițiile meteorologice. Betonul este imun la orice deteriorare mecanică, astfel încât îl puteți folosi în siguranță în grădină. Durabilitatea combinată cu estetica sunt cu siguranță cele mai mari avantaje ale acestui produs. Doriți să obțineți un aspect interior uimitor fără a fi nevoie să angajați profesioniști? Betonul decorativ este tot ce aveți nevoie!

În ce fel de interioare se potrivește?

Betonul decorativ este un material care capătă popularitate în rândul designerilor de interior. Aspectul său brut, dur și industrial conferă camerelor un caracter modern. Tencuiala decorativă va fi perfectă atât în dormitor sau în camera de zi, cât și în baie. Cu toate acestea, merită să ne amintim că utilizarea sa trebuie gândită cu atenție, pentru a nu copleși camera. Amenajarea interioară a mansardei va fi completată de grinzi de lemn și cărămidă roșie, introducând în plus o notă de atemporalitate retro tendință. Merită să reînviem un astfel de aspect brut cu accesorii. Păturile groase, perdelele, pernele decorative și alte materiale textile vor fi utile aici. Aplicați motive orientale și culori vii folosind șabloane și vopsea. Nimeni nu va fi indiferent la un astfel de aranjament unic!

beton-2-800x800
beton-3-800x800

Cele mai populare modele

De departe, cel mai mare avantaj al șabloanelor și al betonului decorativ sunt posibilitățile creative infinite. Aspectul peretelui poate fi perfect adaptat la caracterul întregului interior. Ce modele se potrivesc cel mai bine cu betonul? În fiecare zi primim de la dumneavoastră fotografii de la punerea în aplicare a șabloanelor noastre, realizate cu tencuială decorativă. Marea majoritate dintre voi decideți să o combinați cu un mandala motiv. Combinația de oriental modele cu o astfel de masă brută pe perete este o soluție unică, care va adăuga un caracter original oricărei camere. Designul exotic este, mai presus de toate, precizie și bogăție de culori. În plus față de mandale, includem și tropicală elemente vegetale și mai moderne, geometrice compoziții. Acest duo discret vă permite să obțineți un efect extraordinar, care va atrage atenția și va încânta fiecare oaspete.

Cum se pune beton decorativ?

Posibilitățile creative nelimitate sunt cu siguranță cel mai mare avantaj al tencuielii decorative. Realizarea unui șablon cu acesta este mai ușoară decât pare la prima vedere, datorită căruia veți economisi în plus la angajarea de profesioniști. Cel mai important pas în crearea unui decor este curățarea temeinică a suprafeței de orice murdărie. Astfel, vom fi siguri că decorul nostru se va lipi bine. Există mai multe metode de utilizare a betonului decorativ pe stenciluri. Alegerea uneia dintre ele depinde doar de rezultatul final pe care doriți să îl obțineți. Cea mai des aleasă de dumneavoastră constă în lipirea șablonului pe suprafață și aplicarea masei pe el. Apoi, modelul pictat pe perete va fi convex. O altă modalitate este de a imprima șablonul în materialul aplicat anterior. Modelul selectat are atunci un aspect neobișnuit și este și mai atrăgător. Înainte de a începe lucrul, merită să vă familiarizați cu detaliile instrucțiuni.

beton-4-800x800

Lasă un răspuns