4 moduri de a decora camera copiilor folosind șabloane reutilizabile

Fiecare copil are vise diferite. Se dorește să devină un fotbalist celălalt visează la o lume magică și zâne, iar cel de-al treilea are fantezii despre aventuri sălbatice în jungla. Datorită șabloanelor noastre, veți satisface cu ușurință toate cerințele micuțului dumneavoastră! Înnoindu-i dormitorul, nu numai că îi veți oferi o oportunitate de a-și dezvolta imaginația, dar veți crea și un loc perfect pentru o joacă fără griji și o învățare plăcută. Oferta noastră include multe modele perfect potrivite pentru amenajarea unei camere pentru copii, datorită cărora fiecare va găsi cu siguranță ceva în gama intereselor sale. Mai mult, diferitele dimensiuni ale modelelor din seturi vă vor permite să creați o compoziție unică, iar utilizarea lor repetată vă va permite să revopsiți modelul de câte ori doriți. Șabloanele sunt o modalitate excelentă de a transforma rapid și ușor camera copilului tău în propriul său mic regat. Vopsele cu sclipici? Fluorescentă? Sau poate un spray? Fă-ți o bucurie ție și copilului tău mic! Umpleți modelul cu orice doriți și creați un decor extraordinar!

szablon_malarski_pokoj_dzieciecy_trend_1

REPETAȚI MODELUL

Decorarea camerei unui copil este una dintre cele mai dificile sarcini pentru orice părinte. În acest caz, merită să folosiți șabloane. Datorită lor, puteți aranja întregul interior al copilului dvs. în atmosfera sa preferată, de basm. Completați designul selectat nu numai pe perete, ci și pe un birou, pat, dulap și alte mobilier. Prin repetarea aceluiași motiv pe mai multe suprafețe, veți conferi întregii camere un caracter original și veți crea un spațiu armonios în care micuțul dvs. se va putea juca și dezvolta în fiecare zi. Pensulele cu peri tari, care sunt perfecte pentru vopsirea suprafețelor din lemn, vă vor ajuta cu siguranță să realizați un astfel de ornament. În plus, cu ajutorul unor foi mai mici, puteți decora și lenjeria de pat sau perdelele cu același model. În acest caz, vă vor veni în ajutor pensulele netede cu burete, care sunt perfecte pentru a umple astfel de materiale moi. Pe site-ul nostru veți găsi instrucțiuni detaliate pas cu pas despre cum să pictați un model pe orice suprafață și ce instrumente veți avea nevoie pentru a efectua o astfel de lucrare.

VOPSEA PROPRIUL TAPET

Vrei să renovezi o cameră pentru copii la un cost redus? Șabloanele sunt o alternativă excelentă la cele scumpe tapet. Utilizarea multiplă este avantajul lor suplimentar, datorită căruia tu și copilul tău veți putea repicta la nesfârșit un anumit motiv. Doar clătiți cu precizie șablonul cu apă și imediat după uscare, acesta va fi gata pentru următoarea utilizare. Fiecare set include, de asemenea, foi de modele mai mici, datorită cărora veți picta chiar și cele mai greu accesibile locuri. Efectuarea tuturor lucrărilor va fi mult simplificată prin perii din peri naturali, datorită cărora veți umple cu atenție și cu precizie fiecare, chiar și cel mai mic element. Nu te limita la o singură nuanță! Oferta noastră include seturi compuse din până la 4 culori diferite, datorită cărora fiecare copil își va crea propria compoziție multicoloră. În plus, avem o gamă de motive diverse, cum ar fi nori, puncte sau faguri de miere care se vor potrivi perfect în camera atât a unui băiat, cât și a unei fete. Alegeți designul potrivit și creați un loc în care copilul dumneavoastră se va putea juca și dezvolta în fiecare zi!

szablon_malarski_pokoj_dzieciecy_trend_2
szablon_malarski_pokoj_dzieciecy_trend_3

CREAȚI O COMPOZIȚIE UNICĂ

Ce îl interesează pe micuțul tău? Lumea magică a zâne? Jungla sălbatică și animale? Sau poate… mașini și care călătoresc? Oferta noastră bogată va satisface cu siguranță chiar și cele mai mari cerințe atât ale băieților, cât și ale fetelor. Fiecare set include 14 modele diferite pe aceeași temă, care, combinate între ele, vă vor permite să creați o compoziție coerentă și armonioasă, adaptată nevoilor dumneavoastră individuale de decorare. Datorită unei astfel de varietăți de modele, puteți aranja întreaga cameră în stilul copilului dumneavoastră! O decorare de perete auto-făcută vă va permite să vă realizați pe deplin propria viziune, nu va cauza probleme majore în crearea, iar efectul muncii va satisface pe toată lumea. O astfel de lucrare bogată și multicoloră va stimula, fără îndoială, imaginația copilului dvs. și îi va încuraja nu numai să se joace perpetuu, ci și să se dezvolte și să-și extindă în mod constant cunoștințele. Șabloanele ne oferă posibilități creative infinite. În combinație cu alte modele, variații de culoare și diferite tehnici și articole utilizate pentru a face, puteți crea o adevărată operă de artă.

DECORA ȚESĂTURI ȘI MOBILIER

Datorită șabloanelor, puteți schimba orice interior cu un buget. Alegând designul potrivit și folosindu-l corect, nu numai că veți reînnoi decorul de care v-ați plictisit deja, dar veți împodobi și o cameră recent renovată. Cu toate acestea, merită să ne amintim că peretele nu este singurul loc în care puteți completa un model. Șabloanele noastre vor fi perfecte și pentru mobilier, iar motivul original pe o suprafață din lemn, sticlă sau gresie va crea un efect spectaculos chiar și în cel mai pretențios interior. Șabloanele vor funcționa bine și cu materiale textile – un design neobișnuit pe un tricou sau orice pernă decorativă va face cu siguranță o impresie unică. Pentru a efectua astfel de lucrări, creta sau vopsele acrilice își vor îndeplini cel mai bine sarcina, iar totul va arăta atractiv datorită umplerii modelului cu culori fluorescente sau neon. De asemenea, nu uitați să curățați în prealabil suprafața și să folosiți o suprafață rigidă perii de burete pe care le puteți găsi în oferta noastră. Instrumentul potrivit este baza unei lucrări bine făcute. După cum știm, există multe metode diferite de decorare. Lasă-ți imaginația să zburde și înnebunește-te cu tehnica decoupage! Modelul original creat cu ajutorul produsului adecvat pe perete, mobilier sau fereastră se va potrivi, fără îndoială, gusturilor multor mici entuziaști ai aventurilor de basm.

szablon_malarski_pokoj_dzieciecy_trend_4-1