POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Protecția datelor

Nakleo Sp. z o.o. se angajează să respecte Regulamentul general al Uniunii Europene privind protecția datelor (GDPR). Este foarte important să avem grijă de informațiile personale pe care le împărtășiți cu noi, așa că dorim să aveți încredere în faptul că datele dvs. personale sunt păstrate în condiții de siguranță și securitate și să înțelegeți cum le folosim pentru a vă oferi o experiență de cumpărare mai bună și mai personalizată.

Am publicat această notificare pentru a vă ajuta să înțelegeți cum și de ce colectăm informații despre dumneavoastră, cu cine împărtășim aceste informații (și de ce) și care sunt drepturile dumneavoastră.

Atunci când comandați de la noi, încheiați un contract cu noi și vă vom solicita anumite informații personale, cum ar fi:

 • nume și prenume
 • adresa de facturare și de livrare
 • numere de contact
 • adresa de e-mail

Pentru a realiza personalizarea site-ului web, vom colecta, de asemenea, informații despre dispozitivele pe care le utilizați pentru a accesa site-ul nostru web, care pot include adresa IP, preferințele dvs. de navigare și de cumpărături (de exemplu, paginile vizualizate și datele de trafic). Pentru mai multe informații despre politica noastră privind cookie-urile, consultați mai jos.

Cum folosim informațiile dumneavoastră

Protecția datelor ne permite să folosim și să partajăm datele dvs. personale numai atunci când avem un motiv întemeiat pentru a face acest lucru. Legea spune că trebuie să avem unul sau mai multe dintre aceste motive, iar acestea sunt:

 • Contract – informațiile dvs. personale sunt prelucrate pentru a îndeplini un acord contractual, de exemplu, pentru a vă trimite comanda.
 • Consimțământ – în cazul în care sunteți de acord să folosim informațiile dvs. în acest mod, de exemplu, pentru a vă trimite e-mailuri și reclame online personalizate.
 • Interesele legitime – aceasta înseamnă că interesele Nakleo Sp. z o.o. în gestionarea afacerii noastre pentru a ne permite să vă oferim cele mai bune produse și servicii în cel mai sigur și adecvat mod, de exemplu, pentru a transfera datele dvs. către servicii de livrare terțe.
 • Obligație legală – în cazul în care există o cerință legală sau o altă cerință legală de a partaja informațiile.
Pentru ce folosim informațiile dvs. personale
 • Prelucrarea comenzilor dumneavoastră și informarea dumneavoastră cu privire la stadiul comenzii dvs.
 • Contactarea dvs. pentru a efectua sondaje de opinie pentru clienți și pentru a obține feedback și revizuirea produselor
 • Realizarea personalizării și administrării site-ului web
 • Comunicări de marketing și publicitate personalizată online pentru a vă ține la curent cu oferte speciale, modele noi și promoții personalizate.
 • Pentru orice alte scopuri conexe, în cazul în care avem dreptul sau obligația legală de a utiliza sau de a dezvălui informațiile dumneavoastră, inclusiv pentru prevenirea infracțiunilor și a fraudei.
Cu cine împărtășim informațiile dumneavoastră și de ce

Pentru a vă furniza comanda, Nakleo Sp. z o.o. colaborează cu diferite companii de curierat. Transmitem cantitatea minimă de informații necesare pentru a îndeplini comenzile pe care le plasați.

Utilizăm furnizori terți de încredere de procesare a plăților pentru a primi și gestiona în siguranță plățile.

Nakleo Sp. z o.o. utilizează diverse aplicații de baze de date online pentru a gestiona informațiile dumneavoastră. Aplicațiile pe care le folosim sunt protejate cu parole sigure și sunt utilizate doar de angajații noștri instruiți.

Păstrarea legăturii cu dumneavoastră

Dorim să vă ținem la curent cu informații despre noile game, ofertele speciale și îmbunătățirile aduse site-ului nostru web. Atunci când plasați o comandă la noi, vă vom cere să bifați o căsuță pentru a primi acest tip de informații. Nu vom împărtăși niciodată informațiile dumneavoastră cu alte companii în scopuri de marketing.

Dacă decideți că nu doriți să primiți acest tip de informații, puteți face clic pe link-ul de dezabonare din orice e-mail sau ne puteți contacta la contact@nakleo.com pentru a ne solicita să nu vă mai scriem.

Cât timp păstrăm informațiile dvs.

Vom păstra informațiile dvs. în siguranță și securitate timp de 7 ani. După această perioadă, nu mai este necesar pentru noi. Aveți dreptul de a o elimina mai devreme și, de asemenea, suntem obligați prin lege să o păstrăm mai mult timp dacă este necesar.

Drepturile dumneavoastră

Datele dvs. personale sunt protejate de drepturi legale, care includ dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale, de a solicita ștergerea sau corectarea datelor dvs. personale sau de a solicita accesul la datele dvs. personale.

Aveți dreptul să solicitați următoarele de la Nakleo Sp. z o.o., acestea se numesc drepturile dumneavoastră privind persoana vizată.

 • Dreptul de acces – pentru a solicita acces la informațiile dvs. personale și la informații despre modul în care le prelucrăm
 • Dreptul la rectificare – pentru a obține corectarea informațiilor dvs. personale în cazul în care acestea sunt inexacte în vreun fel.
 • Dreptul la ștergere – pentru a vă șterge informațiile personale
 • Dreptul la restricționarea prelucrării – pentru a restricționa prelucrarea informațiilor dvs. personale
 • Drepturi în ceea ce privește luarea automată a deciziilor individuale, inclusiv crearea de profiluri

Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări cu privire la informațiile dvs. personale și Nakleo Sp. z o.o.

contact@nakleo.ro

Tel +48 579 997 820

Prin accesarea, navigarea sau utilizarea în alt mod a acestui site web, confirmați că ați citit și înțeles această politică.

Dacă nu doriți ca datele dvs. să fie utilizate în conformitate cu politica noastră, nu trebuie să utilizați site-ul nostru web.