REGULILE CONCURSULUI: “Decorațiuni creative pentru camera copiilor”.

1. IDENTITATE

Organizatorul concursului este NAKLEO Sp. z o.o., 37 Kleeberga St., 91-493 Łódź, Polonia, adresa de e-mail: biuro@nakleo.pl.

2. DURATA CONCURSULUI

Concursul începe pe 17.05.2023 și durează până pe 28.05.2023. Participanții vor fi premiați pe baza lucrărilor trimise în comentarii publicate pe rețelele de socializare sau prin mesaje private. Anunțul public al rezultatelor va avea loc la data de 01.06.2023.

3. CONDIȚII DE PARTICIPARE

Concursul este deschis oricărei persoane fizice care a finalizat sarcina de concurs și a citit regulamentul concursului și acceptă prevederile acestuia.

4. SARCINA CONCURSULUI
Sarcina concursului este de a face un decor pentru camera unui copil cu propriile mâini.
O fotografie a decorului realizat trebuie trimisă într-un mesaj privat sau etichetată într-un comentariu la postul de concurs. Pentru a asigura buna desfășurare a concursului, organizatorul va alege una dintre cele mai interesante și creative lucrări și va acorda un șablon din întreaga gamă, ales de câștigătorul concursului și, în plus, un set de vopsele acrilice.

5. PREMII ÎN CADRUL CONCURSULUI

Organizatorul este fondatorul premiului.
Concursul oferă 1 premiu:

1 șablon și 1 set de vopsele acrilice, selectate în mod independent de către câștigătorul concursului din toate produsele disponibile pe site-ul nakleo.pl.
Câștigătorul concursului va fi anunțat de premiu prin intermediul Facebook.

6. COPYRIGHTS

Administratorul datelor cu caracter personal ale participanților este NAKLEO Sp. z o.o., 37 Kleeberga St., 91-493 Łódź, Polonia, adresa de e-mail: biuro@nakleo.pl, NIP: 9471973209, REGON: 100968840. Datele cu caracter personal ale participanților la Concurs vor fi prelucrate de către Organizator numai în scopul desfășurării activităților necesare pentru buna desfășurare a Concursului.

7. DOMENIUL DE RESPONSABILITATE

Concursul nu este în niciun fel susținut, sponsorizat, organizat sau asociat cu Instagram și Facebook. Serviciul Instagram și Facebook nu are nicio legătură cu concursul organizat, este complet exonerat de responsabilitate pentru organizarea și desfășurarea acestuia, iar toate întrebările, comentariile și reclamațiile trebuie adresate organizatorului.