4 moduri creative de a folosi un șablon reutilizabil Mandala

Motivul mandalei datează încă din antichitate. Abia atunci acest model s-a stabilit în inima tradiției hinduse pentru totdeauna. Înseamnă în primul rând o formă artistică închisă într-un cerc sau arc de cerc. Chiar mijlocul acestor desene mistice reflectă ființa umană aflată în centrul tuturor lucrurilor, iar ceea ce este în jur este lumea care îl înconjoară. Forma de bază a acestor desene constă adesea într-un pătrat geometric, care simbolizează nu numai cele patru laturi ale lumii, ci și tot ceea ce este uman. Este un semn al perfecțiunii și al unității. Este adevărat că primele mențiuni despre existența sa au apărut în India, dar motivul bazat pe un cerc, un arc sau o altă figură simetrică a apărut chiar la începutul culturii umane. Mandala luxuriantă a ajuns în aproape toate colțurile lumii. În prezent, un astfel de design simbolic este folosit la multe niveluri, în special în decorarea interioară. Amuletă și dreamcatcher în dormitor? Simbolul vieții tibetane într-o cameră de zi? Sau poate calendarul mayaș? Decideți pentru dvs. și creați o atmosferă unică în întreaga casă!

Mandala șabloane

SIMBOLISMUL MANDALEI TERAPEUTICE

Marele efect terapeutic al mandalei este cunoscut în numeroase părți ale lumii. Acest design atemporal dezvoltă perfect imaginația. Prin urmare, merită să o așezați în camera copilului dvs. și, mai mult, să-l lăsați să completeze singur stencilul. Procesul de creație ajută nu numai la exprimarea gândurilor și sentimentelor, ci are și un efect liniștitor asupra sufletului nostru. În plus, cercul misterios conținut în mandala permite calmul interior și ne recapătă echilibrul. Spontaneitatea și libertatea în alegerea nuanțelor stimulează în plus creativitatea noastră. Lasă-te purtat de fantezie și creează un adevărat melanj de culori! Designul coborât din cultura hindusă își găsește și el rostul în meditație. Acest motiv simbolic plin de culori subtile vă va ajuta să vă curățați corpul de toate emoțiile rele. Gimnastica face parte integrantă din rutina ta zilnică? Mizează pe orice model de mandala în dormitorul tău și creează un mic salon de yoga în propria casă! Respiră adânc, ține-o puțin și recapătă-ți pacea interioară după o zi grea de muncă!

NU VOPSIȚI ÎNTREGUL MODEL

Bogată în detalii, mandala este cunoscută în întreaga lume. Acest model își are aplicabilitatea la multe niveluri, de la meditație la design interior. În cazul unui motiv atât de detaliat, nu ar trebui să pariați pe așa-numitul “aspect total”. Ceea ce ar trebui să ne ghideze este binecunoscuta moderație și intuiție. Doriți să creați o adevărată oază de calm în propria casă, fără a copleși întregul interior? Mizează pe designul tău preferat de mandala și pe culori discrete! Un efect spectaculos se va obține și prin umplerea șablonului cu tencuială, beton sau o altă masă decorativă. Compoziția brută obținută, care dă un efect uimitor de low relief, se va potrivi cu siguranță în orice interior. Pentru a completa subtil întregul aranjament, puteți repicta doar o jumătate, un sfert sau orice altă parte a modelului pe mobilier sau pernă decorativă. Apoi, veți obține o compoziție coerentă și armonioasă în întreaga încăpere. Vopsea? Șablon? Unelte? În oferta noastră bogată veți găsi tot ce aveți nevoie! Lasă-te inspirat și creează-ți propria zonă de relaxare.

Mandala șabloane
Mandala șabloane

UTILIZEAZĂ TEHNICI DIFERITE

Cel mai mare avantaj al șablonului este cu siguranță libertatea culorilor și posibilitățile infinite de creație. Prin urmare, este cea mai frecvent aleasă metodă de decorare și renovare a interioarelor. Umplerea clasică a unui șablon cu vopsea aduce întotdeauna rezultate uimitoare! Vopsea acrilică, fluorescentă sau cu sclipici? Alegerea vă aparține! Pensulele din peri naturali vă vor ajuta să reproduceți cu exactitate mandala selectată și, în plus, veți putea picta toate locurile greu accesibile. Pentru acele persoane mai îndrăznețe, care nu se tem de provocări, avem și o soluție diferită, ușor mai creativă. Pe site-ul nostru veți găsi instrucțiuni care vă vor ajuta, pas cu pas, să creați o compoziție unică folosind tencuiala decorativă sau betonul. Realizarea unei astfel de lucrări este, contrar aparențelor, o joacă de copii, iar efectul uluitor al reliefului scăzut va încânta cu siguranță pe toată lumea. Masa decorativă cu aspect brut se va potrivi perfect cu motivele mandalei antice, introducând caracterul oriental în orice interior.

NU NUMAI PEREȚI

Pereții nu sunt singurele suprafețe decorate, dar și cele mai des decorate, care arată întotdeauna foarte bine cu ajutorul șabloanelor. Această metodă de împodobire interioară este perfectă și pentru decorarea pardoselilor, de la plăci ceramice la plăci de beton. Cu motivul mandala ales, vopseaua de exterior și protecția corespunzătoare, sunteți în măsură să creați o atmosferă unică, orientală, și în fața casei dumneavoastră. Un balcon sau o terasă plină de motive simbolice, care îți taie respirația, va sări cu siguranță în atenția tuturor. Șablonul își găsește utilizare și în cazul textilelor și al hainelor. Aranjamentul aztec de pe perete va fi perfect completat de perdele sau perne decorative, iar pensulele netede cu burete vă vor ajuta să repictați cu precizie desenul pe o suprafață atât de moale. Mobilierul din lemn decorat sau decorațiunile de perete arată la fel de bine, oferind chiar și celor mai pretențioase interioare o atmosferă unică.

Mandala șabloane