4 Sfaturi Cum să dai țiglă o a doua viață cu șabloane reutilizabile

Doriți să eliminați plăcile vechi, demodate și să aranjați întreaga cameră așa cum credeți de cuviință? Sau poate că sunteți copleșit de coloritul lor și doriți să le oferiți o a doua viață? După cum știm, înlocuirea gresiei nu este doar consumatoare de timp, ci necesită și finanțe mai mari. Totuși, înainte de a începe renovarea, merită să verificați cu atenție starea gresiei. Dacă acestea sunt solide și nedeteriorate, șabloanele vor fi cu siguranță un ochi de taur! Datorită lor, veți reînnoi ieftin și rapid plăcile vechi și veți crea propria compoziție în orice stil. În plus, ușurința lor de utilizare vă va permite să le realizați singur, astfel încât nu va trebui să vă risipiți banii pe vreun specialist. Veți miza pe modelele clasice alb-negru? Sau poate veți înnebuni cu un motiv extraordinar și culori diverse? Tot ce ai nevoie este un design bine asortat, vopsea în culorile tale preferate și unelte selectate corespunzător. Consultă site-ul nostru, lasă-te inspirat și decorează întreaga casă în stilul tău!

Szablon malarski wielokrotnego użytku // imitacja płytek - kafelków - 1

IMITAȚIE DE ȚIGLA

Gresia este o soluție atemporală pentru amenajarea atât a podelei, cât și a pereților. Îți dorești să le ai în propria casă, dar nu ai suficienți bani pentru a cumpăra toate materialele necesare? Dacă doriți să reduceți puțin cheltuielile și, în același timp, să nu vă limitați la un singur model, soluția care vă vine în minte este destul de evidentă – imitația de gresie. Este o tendință care s-a instalat definitiv în inimile creatorilor de spații proprii și care se bucură de o popularitate de nezdruncinat. Acest tip de șablon vă oferă posibilități nelimitate de creație, iar prețul, cu siguranță mai atractiv decât cel al plăcilor clasice, vă permite să alegeți mai multe modele și dimensiuni. Un alt atu este faptul că utilizarea sa nu necesită abilități sau instrumente speciale. Prin urmare, nu trebuie să angajați niciun specialist, iar realizarea modelului va fi o joacă de copil și plăcută. Hotărând asupra șablonului, deschideți ușa către lumea căptușită cu gresie. Un pic de bunăvoință și imaginație este tot ce ai nevoie.

NU NUMAI PEREȚI

Pereții nu sunt singurele, dar cel mai adesea suprafețe decorate, care, cu ajutorul șabloanelor, arată întotdeauna foarte bine. Acestea și-au găsit rostul și în vopsirea pardoselilor, de la plăci ceramice la plăci de beton. Știm de mult timp că suprafața pe care ne deplasăm este vulnerabilă la deteriorări. Ar trebui, totuși, să vă gândiți cu atenție dacă este necesar să îndepărtați dalele vechi și să instalați altele noi. Dacă acestea nu au nicio lovitură și doar stratul superior de culoare a fost deteriorat, avem o soluție mult mai ușoară și mai ieftină pentru dumneavoastră! Vopsirea unui șablon durează doar câteva momente și, datorită durabilității sale, veți putea reproduce același design de mai multe ori cu ajutorul unei singure foi. Cu o acoperire suplimentară a pardoselii cu lac de protecție, vă veți putea bucura de plăcile reînnoite pentru o perioadă mai lungă de timp. Mai mult, nu trebuie să vă limitați doar la schimbări interioare. Gresia din fața casei sau de pe balcon reprezintă cea mai practică modalitate de amenajare a suprafețelor exterioare. Cu motivul ales, vopseaua de exterior și cu o protecție adecvată împotriva ploii, terasa dvs. va căpăta un caracter unic. Suprafețele din lemn decorate cu motive, cum ar fi mobilierul sau decorațiunile de perete, arată la fel de bine, conferind chiar și celor mai pretențioase interioare o atmosferă unică.

Szablon malarski wielokrotnego użytku // imitacja płytek - kafelków - 2
Szablon malarski wielokrotnego użytku // imitacja płytek - kafelków - 3

STILURI DIFERITE

Cel mai mare avantaj al decorării interioare cu ajutorul șabloanelor este cu siguranță alegerea imensă a modelelor și posibilitatea de a realiza un concept individual. De aceea, acestea reprezintă o soluție ideală pentru renovarea ieftină a plăcilor vechi și demodate. Compozițiile geometrice moderne se vor încadra cu siguranță în amenajarea casei nu numai într-un stil modern, dar se vor potrivi perfect și cu motivul retro atemporal. Colecția noastră include, de asemenea, o gamă largă de design inspirată de Spania caldă și colorată. Combinând mai multe dintre ele, veți putea crea un adevărat mozaic iberic. La rândul lor, motivele tradiționale chinezești vor aduce o notă de nebunie în camera dvs., iar nuanțele intense care le însoțesc vor stimula semnificativ creativitatea fiecărui membru al gospodăriei. Stil retro, Spania colorată sau ornamente de lux? Sau poate modele geometrice elegante și de bun gust? Decideți singur și creați-vă propria compoziție de vis!

DIFERITE TEHNICI

Șabloanele pot fi folosite pentru diferite tehnici de decorare. Cea mai frecvent aleasă și, în același timp, care dă efecte la fel de încântătoare, este clasica umplere a modelului cu vopsea. Cu acest tip de pictură, se pot încerca diverse produse, cum ar fi vopselele acrilice, cu sclipici sau fluorescente – în funcție de locul în care pictăm și de efectul pe care dorim să-l obținem. Cu toate acestea, în cazul creării de imitații de gresie, tencuiala decorativă sau betonul vor fi perfecte. Această sarcină este mai ușoară decât pare, iar pe site-ul nostru veți găsi instrucțiuni detaliate despre cum să faceți pas cu pas un astfel de ornament unic și creativ. Datorită acestui lucru, veți compune o lucrare uluitoare care va da efectul de basorelief pe peretele dumneavoastră. Un model extraordinar, instrumente adecvate și puterea infinită a imaginației sunt tot ce aveți nevoie pentru a crea o compoziție care va încânta pe toată lumea.

Szablon malarski wielokrotnego użytku // imitacja płytek - kafelków - 4