4 moduri de a decora camera copiilor folosind șabloane reutilizabile

Fiecare copil are vise diferite. Unul vrea să devină fotbalist, altul visează la o lume magică și la zâne, iar al treilea visează la aventuri sălbatice în junglă. Datorită șabloanelor noastre, veți satisface cu ușurință toate cerințele micuțului dumneavoastră! Reînnoindu-i dormitorul, nu numai că îi veți oferi ocazia de a-și dezvolta imaginația, dar veți crea și un loc perfect pentru o joacă fără griji și o învățare plăcută. Oferta noastră include multe modele perfect potrivite pentru amenajarea unei camere de copii, datorită cărora fiecare va găsi cu siguranță ceva în gama intereselor sale. Mai mult, dimensiunile diferite ale modelelor din seturi vă vor permite să creați o compoziție unică, iar utilizarea lor repetată vă va permite să revopsiți modelul de câte ori doriți. Șabloanele sunt o modalitate excelentă de a transforma rapid și ușor camera copilului tău în propriul lui mic regat. Vopsele cu sclipici? Fluorescente? Sau poate un spray? Fă-ți o bucurie ție și copilului tău cel mic! Umpleți modelul cu ce doriți și creați un decor extraordinar!

Szablon malarski wielorazowy // pokój dziecięcy - 1

REPETAȚI MODELUL

Decorarea camerei unui copil este una dintre cele mai dificile sarcini pentru orice părinte. În acest caz, merită să folosiți șabloane. Datorită lor, puteți aranja întregul interior al copilului dvs. în atmosfera sa preferată, de basm. Completați designul selectat nu numai pe perete, ci și pe un birou, pat, dulap și alte mobilier. Prin repetarea aceluiași motiv pe mai multe suprafețe, veți conferi întregii camere un caracter original și veți crea un spațiu armonios în care micuțul dvs. se va putea juca și dezvolta în fiecare zi. Pensulele cu peri tari, care sunt perfecte pentru vopsirea suprafețelor din lemn, vă vor ajuta cu siguranță să realizați un astfel de ornament. Mai mult, cu ajutorul unor foi mai mici, puteți decora și lenjeria de pat sau perdelele cu același model. Aici, pensulele cu burete neted, care sunt perfecte pentru a umple astfel de materiale moi, vă vor veni în ajutor. Pe site-ul nostru veți găsi o instrucțiune detaliată, pas cu pas, despre cum să pictați un model pe orice suprafață și ce instrumente veți avea nevoie pentru a efectua o astfel de lucrare.

VOPSEA PROPRIUL TAPET

Vrei să renovezi o cameră pentru copii la un cost redus? Șabloanele sunt o alternativă excelentă la tapetul scump. Utilizarea multiplă este un avantaj suplimentar al acestora, datorită căruia tu și copilul tău veți putea repicta la nesfârșit un anumit motiv. Doar clătiți cu precizie șablonul cu apă și imediat după uscare, acesta va fi gata pentru următoarea utilizare. Fiecare set include, de asemenea, foi mai mici pentru modele, datorită cărora veți picta chiar și cele mai greu accesibile locuri. Efectuarea întregii lucrări va fi mult simplificată de pensulele cu peri naturali, datorită cărora veți umple cu atenție și precizie fiecare, chiar și cel mai mic element. Nu vă limitați la o singură nuanță! Oferta noastră include seturi formate din până la 4 culori diferite, datorită cărora fiecare copil își va crea propria compoziție multicoloră. În plus, dispunem de o gamă de motive diverse, precum nori, puncte sau faguri de miere, care se vor potrivi perfect în camera atât a unui băiat, cât și a unei fete. Alegeți designul potrivit și creați un loc în care copilul dumneavoastră se va putea juca și dezvolta în fiecare zi!

Szablon malarski wielorazowy // pokój dziecięcy - 2
Szablon malarski wielorazowy // pokój dziecięcy - 3

CREAȚI O COMPOZIȚIE UNICĂ

Ce îl interesează pe micuțul tău? Lumea magică a zânelor? Jungla sălbatică și animalele? Sau poate mașinile și transport? Oferta noastră bogată va satisface cu siguranță chiar și cele mai mari cerințe atât ale băieților, cât și ale fetelor. Fiecare set include 14 modele diferite pe aceeași temă, care, combinate între ele, vă vor permite să creați o compoziție coerentă și armonioasă, personalizată în funcție de nevoile dumneavoastră individuale de decorare. Datorită unei astfel de varietăți de modele, puteți amenaja întreaga cameră în stilul copilului dumneavoastră! O decorațiune de perete auto-făcută vă va permite să vă realizați pe deplin propria viziune, nu va cauza probleme majore în creare, iar efectul muncii va satisface pe toată lumea. O astfel de lucrare bogată, multicoloră, va stimula fără îndoială imaginația copilului dvs. și îi va încuraja nu numai să se joace perpetuu, ci și să se dezvolte și să-și extindă în mod constant cunoștințele. Stencilurile ne oferă posibilități creative infinite. În combinație cu alte modele, variații de culoare și diferite tehnici și articole folosite pentru a face, puteți crea o adevărată operă de artă.

DECORA ȚESĂTURI ȘI MOBILIER

Datorită șabloanelor, puteți schimba orice interior cu un buget. Alegând designul potrivit și folosindu-l corect, nu numai că veți reînnoi decorul de care v-ați plictisit deja, dar veți împodobi și o cameră recent renovată. Cu toate acestea, merită să ne amintim că peretele nu este singurul loc în care puteți completa un model. Șabloanele noastre vor fi perfecte și pentru mobilier, iar motivul original pe o suprafață din lemn, sticlă sau gresie va crea un efect spectaculos chiar și în cel mai pretențios interior. Șabloanele vor funcționa bine și cu textilele – un design neobișnuit pe un tricou sau pe orice pernă decorativă va face cu siguranță o impresie unică. Pentru a realiza o astfel de lucrare, creta sau vopselele acrilice își vor face cel mai bine treaba, iar totul va arăta atractiv datorită umplerii modelului cu culori fluorescente sau neon. De asemenea, nu uitați să curățați în prealabil suprafața și să folosiți perii rigide cu burete pe care le puteți găsi în oferta noastră. Instrumentul potrivit este baza unei lucrări bine făcute. După cum știm, există multe metode de decorare diferite. Dați frâu liber imaginației și dați frâu liber tehnicii de decoupage! Modelul original creat cu ajutorul produsului potrivit pe perete, pe mobilă sau pe fereastră se va potrivi, fără îndoială, gusturilor multor mici pasionați de aventurile de poveste.

Szablon malarski wielorazowy // pokój dziecięcy - 4