4 sfaturi de design în stil tropical folosind șabloane reutilizabile

Flamingo, ananas, bambus, frunze de bananier sau monstera – acestea sunt modelele care nu pot fi ratate atunci când se amenajează interioarele într-un stil tropical luxuriant. Această tendință domnește de ani de zile în inima multor decorațiuni. Se caracterizează în primul rând prin cantități mari de elemente ale naturii, iar verdele este o culoare care – în acest caz – își va găsi întotdeauna rostul. Paleta de nuanțe tropicale este foarte diversă. De la verdele menționat mai sus, trecând prin bej și maro, până la culorile intense de roz și galben. Cel mai mare avantaj al șabloanelor este libertatea totală în alegerea nuanțelor. Pe care o alegeți depinde doar de dumneavoastră. Nu uitați, de asemenea, că accesoriile potrivite sunt cheia pentru a obține o amenajare armonioasă și coerentă în întreaga cameră. În acest stil exotic, mobilierul din lemn accentuat și plantele în ghivece mari și solide își vor găsi perfect locul. Consultă oferta noastră, lasă-te inspirat și invită zilele calde în casa ta!

Szablon malarski wielorazowy // styl tropikalny - 1

FORME, ELEMENTE ȘI MODELE TROPICALE

Natura exotică, motive cu frunze, elemente din lemn și culori vii – este exact ceea ce asociem cu stilul tropical unic. Este abia un snach din ceea ce este legat de această tendință atemporală. Rotunde, realizate din fibre naturale, covoarele nu numai că aduc o atmosferă orientală în interior, dar, de asemenea, atingerea lor plăcută face ca mersul desculț să fie o plăcere pură. Merită, de asemenea, să puneți modele orientale clasice, dar nebunești. Frunzele de bananier, flamingo, palmierii și lianele de bambus sunt doar o parte din ceea ce veți găsi în gama noastră largă. Cu toate acestea, dacă vă decideți pentru un accent mai subtil de tropice calde, alegeți linii ondulate care dau impresia unui ocean ondulat pe o suprafață plană în nuanțe de albastru, iar în nuanțe de bej – dune și o plajă însorită. Un astfel de perete bine aranjat va fi perfect completat cu accesorii inspirate de climatul tropical. Figurinele în formă de flamingo sau papagali, precum și perdelele ușoare și vaporoase și pernele pastelate vor fi perfecte pentru acest rol. Pentru a sublinia caracterul cald al interiorului, alegeți mobilier din lemn, elemente din bambus și vegetație verde. Aveți suveniruri de vacanță? Scoicile și alte elemente de coastă sunt o parte inseparabilă a tropicelor. Nu le ascundeți în dulap! Arătați-le și amintiți-vă în fiecare zi de momentele de neuitat ale călătoriei dumneavoastră!

ALEGERE DE CULORI TROPICALE

Una dintre cele mai caracteristice trăsături ale stilului tropical este binecunoscuta nuanță verde, care se va apăra întotdeauna în această tendință. Combinația acestei culori cu mobilierul din lemn de modă veche este un clasic care nu poate fi ratat atunci când se amenajează un interior într-o astfel de atmosferă unică. Stilul exotic este la fel de bine transmis de nuanțele de nisip, care, împreună cu suprafața aspră a covorului, perdelelor sau pernelor decorative, adaugă o notă de accent hawaiian oricărui interior. Schema de culori tropicale este foarte diversă. În afară de verdele dominant, maro sau bej, aceasta include și alte nuanțe mai vii. Nu vă fie teamă să experimentați! Cu cât saturația culorilor este mai mare, cu atât mai bun și mai spectaculos va fi efectul pe care îl veți obține. Dați frâu liber imaginației și înnebuniți cu un motiv de flamingo roz, un ananas portocaliu sau un tigru sălbatic pe perete, care cu siguranță va înviora orice interior și va da o vibrație exotică. Umplerea șabloanelor în această coloristică mai discretă și mai subtilă va fi cu siguranță mai ușoară cu setul de vopsele “Tropical Desire“. Pe de altă parte, dacă vă decideți pentru o compoziție mai nebună, în oferta noastră veți găsi și un set de nuanțe vii care vă vor ajuta fără îndoială să creați o atmosferă insulară într-un stil unic!

Szablon malarski wielorazowy // styl tropikalny - 2
Stil Tropical

MOTIVE MARINE

Vă reîntoarceți mereu la momente minunate din aventurile dumneavoastră maritime? Nu așteptați și invitați vacanța în interiorul dumneavoastră! Amenajarea unei camere de zi într-un stil tropical va fi un ochi de taur! Gama sa largă de culori, cu excepția nuanțelor de verde, bej și lemn menționate anterior, include, de asemenea, un azur atemporal. Această culoare cu frunze de banane, cochilii nautilus și nuanțe de nisip de decorațiuni va crea cu siguranță un ansamblu armonios și coerent. Meduzele, broaștele țestoase de mare și căluții de mare sunt, de asemenea, un element inseparabil al faunei marine, iar lumea subacvatică va fi subliniată în plus de ancora și nodurile de navigație, conferind întregii încăperi un caracter unic, maritim. Sunteți un fan al tropicelor și al călătoriilor pe mare? Stilul exotic și designul acvatic vă vor atrage cu siguranță! În oferta noastră veți găsi nu doar o selecție largă de modele, ci și seturi de vopsele cu diferite nuanțe de albastru, de la pastel la albastru marin închis, datorită cărora veți crea o atmosferă unică de coastă.

VEGETAȚIE LUXURIANTĂ

Vegetația bine aleasă este cheia unui stil tropical luxuriant. Frunzele de Monstera sau motivele cu tulpini de bananieri sunt părți inseparabile ale fiecărui interior inspirat de vara fierbinte din Thailanda. Și ce asociem cel mai mult cu tropicele? Palmierii, bineînțeles! Această plantă este un “must have” în timp ce amenajăm o casă într-un stil atât de caracteristic. Elementele naturii luxuriante își vor găsi aplicarea literalmente peste tot. Va fi o idee extraordinară de a decora interiorul cu ajutorul șabloanelor. Frunze de bananier și monstera, palmieri – acestea și multe alte motive le veți găsi în gama noastră largă. Amestecați-le pe toate și creați o compoziție unică pe tot peretele. Datorită tapetului auto-făcut, camera dvs. de zi va fi complet impregnată de tropice calde. Șabloanele vor funcționa bine și pe mobilier, în special pe cele din lemn de bambus. Modelele mai mici, cum ar fi ananasul sau broaștele, vor completa perfect întregul aranjament și, în plus, vor sublinia vibrația exotică a întregului decor. Pentru a evidenția și mai mult această atmosferă unică, merită să puneți un balcon sau o terasă acoperită cu iederă. Astfel, oaspeții dvs. vor putea admira stilul unic al întregului interior încă de la intrare.

Szablon malarski wielorazowy // styl tropikalny - 4