4 Sfaturi Cum să dai gresiei o a doua viață cu șabloane reutilizabile

Doriți să eliminați plăcile vechi, demodate și să aranjați întreaga cameră așa cum credeți de cuviință? Sau poate că sunteți copleșit de coloritul lor și vreți să le oferiți o a doua viață? După cum știm, înlocuirea plăcilor nu numai că necesită mult timp, dar necesită și fonduri mai mari. Cu toate acestea, înainte de a începe renovarea, merită să verificați cu atenție starea plăcilor. Dacă acestea sunt solide și nedeteriorate, șabloanele vor fi cu siguranță un ochi de taur! Datorită lor, veți reînnoi ieftin și rapid dale vechi și veți crea propria compoziție în orice stil. În plus, ușurința lor de utilizare vă va permite să le faceți singur, astfel încât nu va trebui să vă risipiți banii pe vreun specialist. Vei paria pe modelele clasice alb-negru? Sau poate că veți înnebuni cu un motiv extraordinar și diverse culori? Tot ceea ce aveți nevoie este un design bine asortat, vopsea în culorile preferate și instrumente selectate corespunzător. Vizitați site-ul nostru, inspirați-vă și decorați-vă întreaga casă în propriul stil!

szablon_malarski_imitacja_plytek_kafelki_trend_1

IMITAȚIE DE GRESIE

Gresia este o soluție atemporală pentru amenajarea atât a podelei, cât și a pereților. Vrei să le ai în propria casă, dar nu ai suficienți bani pentru a cumpăra toate materialele necesare? Dacă doriți să reduceți puțin cheltuielile și, în același timp, să nu vă limitați la un singur model, soluția care vă vine în minte este destul de evidentă – imitația de gresie. Este o tendință care s-a instalat definitiv în inimile creatorilor de spații proprii și care se bucură de o popularitate neîntreruptă. Acest tip de șablon vă oferă posibilități nelimitate de creație, iar prețul, cu siguranță mai atractiv decât cel al plăcilor clasice, vă permite să alegeți mai multe modele și dimensiuni. Un alt avantaj este faptul că utilizarea sa nu necesită abilități sau instrumente speciale. Prin urmare, nu trebuie să angajați niciun specialist, iar realizarea modelului va fi o joacă de copil și plăcută. Hotărând asupra șablonului, deschideți ușa către lumea căptușită cu gresie. Tot ce vă trebuie este puțină bunăvoință și imaginație.

NU NUMAI PEREȚI

Pereții nu sunt singurele, dar cel mai adesea suprafețe decorate, care, cu ajutorul șabloanelor, arată întotdeauna foarte bine. De asemenea, și-au găsit utilitatea în vopsirea pardoselilor, de la plăci ceramice la plăci de beton. Știm de mult timp că suprafața pe care ne deplasăm este vulnerabilă la deteriorări. Cu toate acestea, ar trebui să vă gândiți cu atenție dacă este necesar să îndepărtați plăcile vechi și să instalați altele noi. În cazul în care acestea nu au nicio lovitură și doar stratul superior de culoare a fost deteriorat, avem o soluție mult mai ușoară și mai ieftină pentru dumneavoastră! Vopsirea unui șablon durează doar câteva momente și, datorită durabilității sale, veți putea reproduce același design de mai multe ori cu ajutorul unei singure foi. Cu o acoperire suplimentară a pardoselii cu lac de protecție, vă veți putea bucura de dalele reînnoite pentru o perioadă mai lungă de timp. În plus, nu trebuie să vă limitați doar la schimbări interioare. Gresia în fața casei sau pe balcon este cea mai practică modalitate de amenajare a suprafețelor exterioare. Cu motivul selectat, vopsea pentru exterior și cu o protecție adecvată împotriva ploii, terasa dvs. va căpăta un caracter unic. Suprafețele din lemn decorate cu modele, cum ar fi mobilierul sau decorațiunile de perete, arată la fel de bine, oferind chiar și celor mai pretențioase interioare o atmosferă unică.

szablon_malarski_imitacja_plytek_kafelki_trend_2
szablon_malarski_imitacja_plytek_kafelki_trend_3

STILURI DIFERITE

Cel mai mare avantaj al decorării interioare cu ajutorul șabloanelor este cu siguranță alegerea imensă a modelelor și posibilitatea de a realiza un concept individual. De aceea, ele sunt o soluție ideală pentru renovarea ieftină a plăcilor vechi și demodate. Compozițiile geometrice moderne se vor potrivi cu siguranță în amenajarea casei nu numai într-un stil modern, dar se vor potrivi perfect și cu motivul retro atemporal. Colecția noastră include, de asemenea, o gamă largă de design inspirată de Spania, o țară caldă și colorată. Combinând mai multe dintre ele, puteți crea un adevărat mozaic iberic. La rândul lor, motivele tradiționale chinezești vor aduce o notă de nebunie în camera dvs., iar nuanțele intense care le însoțesc vor stimula semnificativ creativitatea fiecărui membru al gospodăriei. Stil retro, Spania colorată sau ornamente de lux? Sau poate modele geometrice elegante și de bun gust? Hotărăște-te singur și creează-ți propria compoziție de vis!

DIFERITE TEHNICI

Șabloanele pot fi folosite pentru diferite tehnici de decorare. Cea mai frecvent aleasă și, în același timp, care oferă efecte la fel de încântătoare, este clasica umplere a modelului cu vopsea. Cu acest tip de pictură, puteți încerca diverse produse, cum ar fi vopselele acrilice, cu sclipici sau fluorescente – în funcție de locul în care pictăm și de efectul pe care dorim să îl obținem. Cu toate acestea, în cazul creării de imitații de gresie, tencuiala decorativă sau betonul vor fi perfecte. Această sarcină este mai ușoară decât pare, iar pe site-ul nostru veți găsi informații detaliate instrucțiuni detaliate despre cum să faceți pas cu pas un astfel de ornament unic și creativ. Datorită acestui lucru, veți compune o lucrare uluitoare care va da efectul de basorelief pe peretele dumneavoastră. Un model extraordinar, instrumente adecvate și o putere de imaginație infinită sunt tot ce ai nevoie pentru a crea o compoziție care va încânta pe toată lumea.

szablon_malarski_imitacja_plytek_kafelki_trend_4