4 moduri creative de a folosi un șablon reutilizabil Mandala

Motivul mandalei datează încă din antichitate. Tocmai atunci acest model s-a stabilit pentru totdeauna în inima tradiției hinduse. Înseamnă în primul rând o formă artistică închisă într-un cerc sau arc de cerc. Chiar în mijlocul acestor desene mistice se reflectă ființa umană în centrul tuturor lucrurilor, iar ceea ce este în jur este lumea care o înconjoară. Forma de bază a acestor modele constă adesea într-un pătrat geometric, care simbolizează nu numai cele patru laturi ale lumii, ci și tot ceea ce este uman. Este un semn al perfecțiunii și al unității. Este adevărat că primele mențiuni despre existența sa au apărut în India, dar motivul bazat pe un cerc, un arc de cerc sau o altă figură simetrică a apărut încă de la începutul culturii umane. Mandala luxuriantă a ajuns în aproape toate colțurile lumii. În prezent, un astfel de design simbolic este folosit pe mai multe niveluri, în special în decorarea interioară. Amuletă și prinzător de vise în dormitor? Simbolul vieții tibetane într-o cameră de zi? Sau poate că calendarul mayaș? Decideți pentru dvs. și creați o atmosferă unică în întreaga casă!

SIMBOLISMUL MANDALEI TERAPEUTICE

Marele efect terapeutic al mandalei este cunoscut în numeroase părți ale lumii. Acest design atemporal dezvoltă perfect imaginația. Prin urmare, merită să îl plasați în camera copilului dvs. și, mai mult, lăsați-l să completeze singur stencilul. Procesul de creație nu numai că ajută la exprimarea gândurilor și sentimentelor, dar are și un efect liniștitor asupra sufletului nostru. În plus, cercul misterios pe care îl conține mandala permite calmul interior și ne recapătă echilibrul. Spontaneitatea și libertatea în alegerea culorilor ne stimulează în plus creativitatea. Lasă-te purtat de fantezie și creează un adevărat melanj de culori! Designul provenit din cultura hindusă își găsește, de asemenea, scopul în meditație. Acest motiv simbolic, plin de culori discrete, vă va ajuta să vă curățați corpul de toate emoțiile rele. Este gimnastica o parte integrantă a rutinei tale zilnice? Pariați pe orice mandala model în dormitorul tău și creează un mic salon de yoga în propria casă! Respiră adânc, ține-o puțin și recapătă pacea interioară după o zi grea de muncă!

NU VOPSIȚI ÎNTREGUL MODEL

Bogată în detalii, mandala este cunoscută în întreaga lume. Acest model se poate aplica pe mai multe planuri, de la meditație la design interior. În cazul unui astfel de motiv detaliat, nu trebuie să pariați pe așa-numitul “total look”. Ceea ce ar trebui să ne ghideze este binecunoscuta moderație și intuiție. Doriți să creați o adevărată oază de liniște în propria casă, fără a copleși întregul interior? Mizează pe designul tău preferat de mandala și pe culori discrete! Un efect spectaculos va fi obținut și prin umplerea șablonului cu tencuială, beton sau altă masă decorativă. Compoziția brută obținută, care oferă un efect uimitor de relief scăzut, se va potrivi cu siguranță în orice interior. Pentru a completa subtil întregul aranjament, puteți revopsi doar o jumătate, un sfert sau orice altă parte a modelului de pe mobilă sau de pe perna decorativă. Apoi, veți obține o compoziție coerentă și armonioasă în întreaga cameră. Vopsea? Stencil? Unelte? În oferta noastră bogată veți găsi tot ce aveți nevoie! Inspiră-te și creează-ți propria zonă de relaxare.

UTILIZEAZĂ TEHNICI DIFERITE

Cel mai mare avantaj al șablonului este cu siguranță libertatea culorilor și posibilitățile infinite de creație.Prin urmare, este cea mai frecvent aleasă metodă de decorare și renovare a interioarelor. Umplerea clasică a unui șablon cu vopsea aduce întotdeauna rezultate uimitoare! Acrilic, fluorescentă sau vopsea cu sclipici? Alegerea vă aparține! The perii din peri naturali vă vor ajuta să reproduceți cu acuratețe mandala selectată și, în plus, veți putea picta toate locurile greu accesibile. Pentru acei oameni mai îndrăzneți, care nu se tem de provocări, avem și o soluție diferită, puțin mai creativă. Pe site-ul nostru veți găsi instrucțiuni care vă vor ajuta, pas cu pas, să creați o compoziție unică folosind tencuiala decorativă sau betonul. Realizarea unei astfel de lucrări este, contrar aparențelor, o joacă de copii, iar efectul uluitor al reliefului scăzut va încânta cu siguranță pe toată lumea. Masa decorativă cu aspect brut se va potrivi perfect cu motivele mandalei antice, introducând caracterul oriental în orice interior.

NU NUMAI PEREȚI

Pereții nu sunt singurele suprafețe decorate, dar și cele mai des decorate, care arată întotdeauna foarte bine cu ajutorul șabloanelor. Această metodă de împodobire interioară este perfectă și pentru decorarea pardoselilor, de la plăci ceramice la plăci de beton. Cu motivul mandala selectat, vopseaua de exterior și protecția corespunzătoare, puteți crea o atmosferă unică, orientală, chiar și în fața casei dumneavoastră. Un balcon sau o terasă plină de modele simbolice, care îți taie respirația, va sări cu siguranță în atenția tuturor. Șabloanele își găsesc utilizarea și în cazul textilelor și haine. Aranjamentul aztec de pe perete va fi perfect completat de perdele sau perne decorative, iar periile netede de burete vă vor ajuta să repictați cu precizie designul pe o astfel de suprafață moale. Mobilierul din lemn decorat sau decorațiunile de perete arată la fel de bine, oferind chiar și celor mai pretențioase interioare o atmosferă unică.