4 idei de cadouri de Crăciun - DIY cu șabloane

4 idei de cadouri de Crăciun – DIY cu șabloane

Crăciunul nu este doar o perioadă a bradului de Crăciun, a luminilor sclipitoare și a aromei prăjiturii coapte. Este și momentul în care vrem să ne exprimăm dragostea și respectul față de cei pe care îi avem în jurul nostru. Te întrebi despre un cadou original de Crăciun? Nimic nu aduce mai multă bucurie decât o surpriză făcută manual direct din inimă! Cum să folosiți șabloanele pentru asta? Convinge-te singur

Continuă să citești

4 Idei pentru decorațiuni de Crăciun cu șabloane

4 Idei pentru decorațiuni de Crăciun cu șabloane

De abia așteptați Crăciunul? Nu este doar o perioadă plină de pregătiri și îndatoriri, ci și momente frumoase petrecute alături de cei dragi. Cum să aduci magia Crăciunului în interiorul tău? Răspunsul este evident – pariază pe decorarea cu șabloane! Cu ajutorul lor, vei transforma întreaga casă dincolo de recunoaștere. Nu așteptați – începeți să vă bucurați de această perioadă magică astăzi!

Continuă să citești

PEACH FUZZ – PANTONE PREZINTĂ CULOAREA ANULUI 2024

Institutul American Pantone, în conformitate cu tradiția sa anuală, a anunțat Peach Fuzz 13-1023 drept culoarea principală a sezonului viitor. Aflați ce este o anumită nuanță, ce înseamnă și cum poate fi folosită în designul interior. Descoperiți care dintre modelele noastre funcționează perfect cu Peach Fuzz pentru a crea o operă de artă unică. Toate aceste informații le veți găsi în postarea de mai jos!

Continuă să citești

3 moduri de a folosi șabloanele pentru proiecte individuale

3 moduri de a folosi șabloanele pentru proiecte individuale

În blogul de astăzi, vă vom prezenta cele trei soluții alese cel mai frecvent de clienții noștri. De la beton decorativ cu un model subtil de mandala la mobilier restaurat și utilizarea creativă a șabloanelor pe plăci. Pe ce modele să pariezi? Ce tehnici să folosești? Inspiră-te, dă-ți drumul imaginației și creează ceva unic în propria ta casă!

Continuă să citești