3 INSPIRAȚII GEOMETRICE ÎN ȘABLOANELE DE PICTURĂ

Ești o persoană aventuroasă, plină de energie, nu te temi de provocări și vrei să îți schimbi decorul? Un pic de fantezie, variație de culoare și modele geometrice adecvate sunt tot ce ai nevoie! Această tendință este caracterizată nu numai de modernism, ci și de un stil retro nebun și atemporal. Detaliile și formele geometrice, dispuse simetric pe perete creează un efect 3D neobișnuit, făcând ca întreaga cameră să fie optic mai mare. Aranjând un interior într-un astfel de stil îndrăzneț, îi veți adăuga nu numai prospețime și modernitate, ci și gheară și originalitate, ceea ce va încânta, fără îndoială, pe toată lumea. Inima acestei tendințe se bazează în primul rând pe culori clasice și discrete, cum ar fi albul și bejul. Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că culorile au un mare impact asupra stării noastre de spirit, iar împreună cu figurile geometrice vor stimula imaginația tuturor. Este adevărat, însă, că găsirea mediei de aur în alegerea culorilor potrivite este dificilă pentru multe persoane, așa că merită să mizăm pe un alb delicat, clasic. O astfel de bază subtilă se va regăsi în mod ideal în juxtapunere cu nuanțe nebunești, expresive și, împreună cu un model liniar simetric, va adăuga casei dvs. o notă de nebunie combinată cu o notă de eleganță.

Forme geometrice în Grecia antică

Originile acestei tendințe datează din Grecia antică. Artiștii de acolo au fost cei care au început să depășească vechile tradiții și credințe și au deschis ușa pentru a se exprima prin artă și prin propriile abilități artistice. Atunci, figurile geometrice de bază, cum ar fi liniile ondulate, cercurile și triunghiurile, au devenit punctul de plecare. O schimbare atât de pronunțată nu numai că a inițiat un nou stil, dar a schimbat complet modul în care era percepută Grecia. În ultimele etape ale evoluției acestei tendințe, artiștii au început să transforme modelele liniare simple în modele mai complexe și mai complicate. Acesta este momentul în care au început să își reflecte gândurile prin crearea de lucrări în moduri din ce în ce mai bogate și mai expresive. În zilele noastre, această tendință atemporală reprezintă ruptura perfectă între modernitate și modernism în designul interior. Liniile clasice, figurile geometrice de bază sau un pic mai nebunești hexagonală vor adăuga eleganță și grație decorului dumneavoastră. Căutați modul perfect de a vă exprima? Inspiră-te din arta antică, amenajează-ți din nou cei patru pereți și exprimă-ți emoțiile într-un mod original și atemporal! Cu șabloanele noastre veți decora fiecare element din casa dvs. la un cost redus!

Modele geometrice în stilul Art Deco al anilor 1920

Multiculturalismul și eleganța manifestate în stilul Art Deco se combină direct și perfect cu modele geometrice atemporale. Designul bogat, detaliile și formele geometrice sunt inerente în combinația acestor două tendințe, care, atunci când sunt combinate împreună, formează un întreg armonios. O astfel de caracteristică a acestui stil este atenția la detalii, simetrie și compoziție bogată, ceea ce înseamnă că toată lumea va găsi un design potrivit pentru ei înșiși. Atât clasic, motive banale și nu numai complicate vor da camerei un caracter original și vor sparge plictiseala. În plus, formele geometrice vor da o impresie 3D, făcând ca întreaga cameră să pară mult mai mare. De asemenea, merită menționat faptul că în această artă a decorării domnesc atât culorile delicate, cât și cele mai intense. În funcție de nuanța pentru care optezi, vei alege accesoriile perfecte. Vei opta pentru culori neutre combinate cu accesorii interesante și sofisticate? Sau poate pentru nuanțe vibrante și elemente mai discrete? Indiferent de ceea ce alegeți! Modelele geometrice atemporale se vor potrivi în orice decor!

Abstracțiuni geometrice

Geometria reprezintă dispunerea liniilor și a diferitelor forme într-un spațiu dat. Abstracția, pe de altă parte, constă în realizarea propriilor idei într-un mod neconvențional. Aceste două idei combinate ne permit să ne exprimăm emoțiile folosind imaginația, culori arbitrare și modele aleatorii, neregulate. În plus, în litere se încadrează perfect în compoziții geometrice bogate. Nu uitați să vă distrați cu ele! Depinde de tine dacă le aranjezi pe verticală, pe orizontală sau poate cu susul în jos. Prin aranjament personalizat veți obține efectul dorit și veți construi o capodoperă abstractă pe propriul perete. Această tendință modernă este întrecută în principal de două game de culori: pastel și neon. Figurile personalizate umplute cu culori delicate vor da camerei subtilitate și lejeritate. La rândul lor, nuanțele fluorescente, cum ar fi albastru, galben neon sau verde, vor înviora cu siguranță interiorul, combinând modernismul cu o notă de nebunie. Un set de pastel sau neon? Litere, modele geometrice subtile sau poate cele mai nebunești? În oferta noastră veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a amenaja un interior în stil modernist! Lasă-ți imaginația să zburde și creează o abstracțiune care va încânta pe toată lumea!