6 moduri de a crea stilul marocan cu șabloane reutilizabile

Regatul luxului, decorațiuni abundente, modele geometrice neobișnuite, un amestec de culori – acestea și multe alte caracteristici alcătuiesc stilul marocan somptuos. Elemente direct din inima Spaniei, Franței, Africii și a multor alte țări creează o tendință rafinată, una dintre cele mai colorate. Combinația dintre un mozaic geometric pe perete cu nuanțe intense înviorează semnificativ camera, iar accentele mediteraneene sau africane clare conferă întregului interior un caracter inimitabil. Amenajarea în acest stil este perfect completată de vegetație luxuriantă, elemente ale naturii și mobilier bogat împodobit, de obicei din lemn. Detalii sub formă de elemente strălucitoare – aur și argint – vor fi o completare suplimentară, care se potrivește perfect. În oferta noastră veți găsi o selecție largă de design, datorită căreia veți trezi atmosfera marocană în apartamentul dvs. într-o clipită. Pereți, mobilier, textile, haine, gresie, accesorii – acest stil luxuriant își va găsi locul peste tot. Spiritul exotic va funcționa în orice interior, atât clasic, cât și modern, datorită căruia decorul casei tale nu va fi niciodată suspectat de plictiseală.

szablon_malarski_styl_marokanski_trend_1

Modele marocane de pereți

Cel mai frecvent ales loc pentru a umple modelele cu șabloane este, desigur, peretele. Datorită dimensiunii uriașe a suprafeței, suntem capabili să transferăm întreaga noastră compoziție din imaginație în lumea reală. Motivele caracteristice marocane sunt foarte populare printre fanii ornamentelor bogate, geometria neuniformă și un amestec de culori. De aceea, atunci când aranjăm interiorul într-un mod atât de rafinat, alegem un design atrăgător pe perete, iar accesoriile subtile și accentele delicate creează un aranjament discret, dar și remarcabil. În gama noastră vastă veți găsi selecția de modele repetitive în stil marocan, datorită cărora veți putea recrea motivul ales pe întregul perete. Acesta este modul perfect de a obține un efect de tapet la un preț redus. Repictând același design cu o foaie suplimentară, mai mică, pe mobilier sau elemente decorative, veți crea un spațiu coerent și armonios în întreaga cameră.

Vopsea de mobilier

Se știe de mult timp că ceea ce distinge stilul marocan de multe altele este în primul rând abundența decorațiunilor. Prin urmare, mulți oameni decid să nu se limiteze doar la aranjarea pereților, ci să se concentreze și pe ornamentele luxoase ale mobilierului. Cu ajutorul șabloanelor, al vopselelor și al instrumentelor potrivite, puteți decora orice suprafață. După cum știm, motivele marocane conțin numeroase elemente foarte detaliate. Prin urmare, pentru a umple un astfel de șablon, în special pe mobilier, perii din peri naturali tari vor fi perfecți, datorită cărora veți umple cu precizie fiecare, chiar și cel mai mic detaliu. Alegerea nuanței sau a tipului de vopsea depinde doar de dumneavoastră. Cu toate acestea, decorul marocan poate deveni prea copleșitor, așa că aveți grijă să nu exagerați. În cazul unui astfel de stil neobișnuit, sculpturile neuniforme și elaborate din mobilierul vechi din lemn vor funcționa, de asemenea, foarte bine, asigurând autenticitatea lor și un aspect brut, care se potrivește perfect cu peretele bogat decorat.

szablon_malarski_styl_marokanski_trend_2
szablon_malarski_styl_marokanski_trend_3

Textile și țesături

O altă suprafață pe care putem reproduce cu îndrăzneală stencilul sunt textilele. Datorită unei astfel de mișcări originale, puteți face chiar și cel mai banal și clasic tricou mai atractiv și, de asemenea, puteți da o a doua viață unui tricou vechi, de bună calitate. Datorită lor, veți înlocui ornamentele plictisitoare din camera de zi cu perdele și perne decorate cu luxurianță. N-ai idee pentru un cadou de ziua ta? Șablonul își va găsi rostul și în acest caz! Cumpărarea lenjeriei de pat netede, din bumbac, și decorarea acesteia cu un model marocan inimitabil este o idee excelentă pentru un cadou unic, care îi va încânta cu siguranță pe cei dragi, iar procesul de creare, direct din inimă, va fi o plăcere pură. Pe site-ul nostru veți găsi, de asemenea, un set de perii cu burete de 5 dimensiuni diferite, care sunt perfecte pentru a umple un șablon pe o suprafață atât de moale și delicată.

Utilizați modele de țiglă marocană

Designul marocan și-a găsit locul și pe gresie și faianță, de la ceramică și mozaic până la plăci de beton. Astfel de accente abundente se vor potrivi în orice interior. O bucătărie modernă și minimalistă va căpăta un caracter original datorită ornamentelor somptuoase ale plăcilor de deasupra tejghelei și a designului neobișnuit de pe podea. Motivele marocane vor funcționa bine și ca o ramă de oglindă neobișnuită în baie, iar modelele colorate și atemporale de deasupra căzii de baie vor crea o zonă de relaxare unică. Prin utilizarea vopselelor pentru exterior și cu o protecție adecvată, puteți crea o atmosferă originală și în fața casei dumneavoastră. Un balcon sau o terasă căptușită cu gresie și faianță plină de ornamente somptuoase și mozaicuri colorate va încânta cu siguranță pe toată lumea, iar tu te vei putea lăuda la nesfârșit cu munca ta pregătită de tine însuți. Verifică oferta noastră, alege designul tău preferat și decorează întreaga casă în stil marocan!

szablon_malarski_styl_marokanski_trend_4
moroccan-style

Alegeți culorile potrivite

Paleta diversă de nuanțe este una dintre cele mai ușor de recunoscut caracteristici ale stilului marocan. În această tendință rafinată domnesc nuanțe calde de apusuri de soare înflăcărate, cum ar fi roșu aprins, portocaliu și chiar bordo. Detaliile sub formă de elemente strălucitoare – aurii sau argintii – vor fi un plus, completând perfect un astfel de interior somptuos. O juxtapunere destul de neobișnuită, deși des întâlnită în acest stil, este un amestec de culori calde și reci. O combinație de culori verzi și albastre funcționează cel mai bine în acest rol. Atunci când creați o astfel de compoziție bogată, trebuie să păstrați moderația, să vă lăsați ghidat de intuiție și să găsiți o “medie de aur” extrem de importantă. Cu toate acestea, puțini știu că această tendință are și o a doua paletă de nuanțe, mai discretă. Nuanțele de nisip, alb sau gri, împreună cu accesorii nebunești și modele interesante, se potrivesc bine într-un astfel de stil luxuriant. Decideți ce versiune de colorare se va potrivi mai bine gusturilor dumneavoastră. Începeți cu modele inimitabile pe perete și decorați textilele și mobilierul. Nu în ultimul rând, completați întregul aranjament cu decorațiuni unice.

Nu uitați de accesorii

Amenajarea camerei într-un stil marocan somptuos nu ar fi posibilă fără elementele decorative adecvate. La urma urmei, detaliile sunt cele care întregesc întregul interior și, în plus, subliniază caracterul său unic. Covoarele cu modele, contrastante și pernele de podea împrăștiate sunt ideale pentru această tendință rafinată. De asemenea, puteți împodobi astfel de decorațiuni folosind șabloane și vopsea. De asemenea, merită să pariați pe mozaicuri colorate, care, atârnate pe perete, vor reflecta în plus această atmosferă unică. Leitmotivul marocan poate fi, de asemenea, accentuat prin utilizarea de lămpi traforate sau metalice, felinare geometrice și lumânări parfumate. Întregul aranjament va fi perfect completat de flori în ghivece mari, colorate și vase ceramice care pot servi nu numai ca utilizare zilnică, ci și ca ornament afișat pe perete.

moroccan-style-1-800x800