4 Sfaturi de design în stil tropical folosind șabloane reutilizabile

Flamingo, ananas, bambus, frunze de bananier sau monstera – acestea sunt modelele care nu pot fi ratate atunci când se amenajează interioarele într-un stil tropical luxuriant. Această tendință domnește de ani de zile în inima multor decorațiuni. Se caracterizează în primul rând prin cantități mari de elemente ale naturii, iar verdele este o culoare care – în acest caz – își va găsi întotdeauna scopul. Paleta de nuanțe tropicale este foarte diversă. De la verdele menționat mai sus, trecând prin bej și maro, până la culorile intense de roz și galben. Cel mai mare avantaj al șabloanelor este libertatea totală în alegerea nuanțelor. Pe care o alegeți depinde doar de dumneavoastră. Nu uitați, de asemenea, că accesoriile adecvate sunt cheia pentru a obține un aranjament armonios și coerent în întreaga cameră. În acest stil exotic, mobilierul din lemn accentuat și plantele în ghivece mari și solide își vor găsi perfect locul. Verifică oferta noastră, lasă-te inspirat și invită zilele calde în casa ta!

szablon_malarski_styl_tropikalny_trend_1

FORME, ELEMENTE ȘI MODELE TROPICALE

Natura exotică, motive cu frunze, elemente din lemn și culori vii – este exact ceea ce asociem cu stilul tropical unic. Este abia un snach de ceea ce este legat de această tendință atemporală. Rotunde, realizate din fibre naturale, covoarele nu numai că aduc o atmosferă orientală în interior, dar, de asemenea, atingerea lor plăcută face ca mersul desculț să fie o adevărată plăcere. De asemenea, merită să vă puneți modele orientale clasice, dar nebunești. Frunze de bananier, flamingo, palmieri și bambus viță de vie sunt doar o parte din ceea ce veți găsi în gama noastră largă. Cu toate acestea, dacă vă decideți pentru un accent mai subtil de tropice calde, alegeți linii ondulate care dau impresia unui ocean ondulat pe o suprafață plană în nuanțe de albastru și în nuanțe de bej – dune și o plajă însorită. Un astfel de perete bine aranjat va fi perfect completat cu accesorii inspirate de climatul tropical. Figurine în formă de flamingo sau papagali, precum și perdelele ușoare, vaporoase și pernele pastelate vor fi perfecte pentru acest rol. Pentru a sublinia caracterul cald al interiorului, alegeți mobilier din lemn, elemente din bambus și vegetație verde. Aveți vreun suvenir de vacanță? Scoicile și alte elemente de coastă sunt o parte inseparabilă a tropicelor. Nu le ascundeți în dulap! Arată-le și amintește-ți în fiecare zi de momentele de neuitat ale călătoriei tale!

ALEGERE DE CULORI TROPICALE

Una dintre cele mai caracteristice trăsături ale stilului tropical este binecunoscuta nuanță verde, care se va apăra întotdeauna în această tendință. Combinația acestei culori cu mobilierul din lemn de modă veche este un clasic care nu poate fi ratat atunci când se amenajează un interior într-o astfel de atmosferă unică. Stilul exotic este la fel de bine transmis de nuanțele de nisip, care, împreună cu suprafața aspră a covorului, perdelelor sau pernelor decorative, adaugă o notă de accent hawaiian oricărui interior. Schema de culori tropicale este foarte diversă. În afară de verdele dominant, maro sau bej, acesta include și alte culori, mai mult nuanțe mai vii. Nu vă fie teamă să experimentați! Cu cât saturația culorilor este mai mare, cu atât mai bun și mai spectaculos va fi efectul pe care îl veți obține. Dați frâu liber imaginației și înnebuniți cu un motiv de flamingo roz, un ananas portocaliu sau un tigru sălbatic pe perete, care cu siguranță va înviora orice interior și va da un aer exotic. Umplerea șabloanelor în această colorare mai subtilă și mai discretă va fi cu siguranță mai ușoară cu ajutorul “Tropical Desire” set de vopsele. Pe de altă parte, dacă vă decideți pentru o compoziție mai nebună, în oferta noastră veți găsi, de asemenea, un set de nuanțe vii care vă vor ajuta, fără îndoială, să creați o atmosferă de insulă într-un stil unic!

szablon_malarski_styl_tropikalny_trend_2
marine-motives-tropical-style-800x800

MOTIVE MARINE

Vă reîntoarceți mereu la momente minunate din aventurile dumneavoastră maritime? Nu așteptați și invitați vacanța în interiorul dumneavoastră! Aranjarea unei camere de zi într-un stil tropical va fi un ochi de taur! Gama sa largă de culori, cu excepția nuanțelor de verde, bej și lemn menționate anterior, include și un azur atemporal. Această culoare cu frunze de bananier, cochilii bej și nuanțele de nisip ale decorațiunilor vor crea cu siguranță un ansamblu armonios și coerent. Meduză, broaște țestoase de mare și căluți de mare
sunt, de asemenea, un element inseparabil al faunei marine, iar lumea subacvatică va fi pusă în valoare suplimentar de către ancoră și nodurile de navigație, conferind întregii încăperi un caracter unic, maritim. Sunteți un fan al tropicelor și al călătoriilor pe mare? Stilul exotic și modelele acvatice vă vor atrage cu siguranță! În oferta noastră veți găsi nu numai o selecție largă de modele, ci și seturi de vopsele cu diverse modele nuanțe de albastru pastel la albastru marin închis, datorită cărora veți crea o atmosferă unică de coastă.

VEGETAȚIE LUXURIANTĂ

Vegetația bine aleasă este cheia unui stil tropical luxuriant. Frunze de Monstera sau motive din tulpini de bananieri sunt părți inseparabile ale fiecărui interior inspirat de vara fierbinte din Thailanda. Și ce asociem cel mai mult cu tropicele? Palmierii, bineînțeles! Această plantă este un “must have” atunci când se amenajează o casă într-un stil atât de caracteristic. Elementele naturii luxuriante își vor găsi aplicabilitatea pretutindeni. Va fi o idee extraordinară de a decora interiorul cu ajutorul șabloanelor. Frunze de bananier și monstera, palmieri – acestea și multe alte motive le veți găsi în gama noastră largă. Amestecați-le pe toate și creați o compoziție unică pe tot peretele. Datorită tapetului auto-făcut, camera ta de zi va fi complet impregnată cu tropice calde. Șabloanele vor funcționa bine și pe mobilier, în special pe cele din lemn de bambus. Modele mai mici, cum ar fi ananas sau broaște, vor completa perfect întregul aranjament și, în plus, vor sublinia vibrația exotică a întregului decor. Pentru a evidenția și mai mult această atmosferă unică, merită să puneți un balcon sau o terasă acoperită cu iederă. Astfel, oaspeții dvs. vor putea admira stilul unic al întregului interior din momentul în care intră.

szablon_malarski_styl_tropikalny_trend_4