TERMENI ȘI CONDIȚII

PREZENTARE GENERALĂ

Acest site este operat de Nakleo (“Nakleo”) cu sediul în Lodz, Polonia; înregistrată în Registrul Întreprinzătorilor din cadrul Registrului Național al Curții de Justiție sub numărul KRS: 0000366626. Acest acord reglementează accesul și utilizarea de către dvs. a acestui site web. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu următorii termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru web.

INFORMAȚII DESPRE PRODUS ȘI DESCRIERE

Facem tot posibilul pentru a ne asigura că descrierea produsului și informațiile despre dimensiuni sunt corecte. Cu toate acestea, uneori pot apărea greșeli și Nakleo nu poate fi considerat responsabil pentru acuratețea descrierilor sau pentru acțiunile întreprinse pe baza informațiilor furnizate pe site. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care considerați că furnizăm informații inexacte.

DREPTURI DE AUTOR

Tot conținutul inclus pe acest site web, cum ar fi textul, desenele, imaginile, grafica, fotografiile, imaginile, filmele, videoclipurile, materialele audio și alte conținuturi furnizate sunt proprietatea exclusivă a Nakleo sau a furnizorilor săi de conținut și sunt protejate în întreaga măsură prevăzută de legile internaționale privind drepturile de autor. În conformitate cu legile aplicabile privind drepturile de autor, vă este interzis să copiați, reproduceți, modificați, distribuiți, afișați, executați sau transmiteți orice conținut al acestui site web în orice scop.

Permitem persoanelor fizice să folosească șabloanele noastre pe articole pentru a le revinde, o singură dată sau la scară foarte mică.

Solicitările de utilizare a modelelor noastre de șabloane pentru uz comercial sau pentru fabricarea pe scară largă trebuie să fie făcute în scris la adresa noastră de e-mail.
Fără a aduce atingere celor de mai sus, Nakleo vă acordă o licență limitată, neexclusivă și revocabilă pentru a face o copie electronică sau pe hârtie a informațiilor postate pe orice pagină, cu condiția ca această copie să fie utilizată numai în scopuri personale și necomerciale.

DREPTURI DE MARCĂ

“Nakleo Art&Wall Decor” este o marcă comercială a Nakleo Sp. z o.o.. Toate drepturile asupra acestei mărci aparțin exclusiv Nakleo Sp. z o.o., și sunt protejate împotriva reproducerii, imitării sau utilizării care poate crea confuzie sau induce în eroare, în conformitate cu legile naționale și internaționale privind mărcile comerciale și drepturile de autor. Nimic din cele de mai sus nu conferă vreo licență sau drept pentru dumneavoastră sau pentru o terță parte de a utiliza oricare dintre cele de mai sus. Folosirea sau utilizarea abuzivă a acestor mărci comerciale sau a oricăror alte materiale, cu excepția celor permise prin prezenta, este interzisă în mod expres.

PLASAREA UNEI COMENZI

După ce primim comanda și plata, veți primi un e-mail de confirmare cu detaliile comenzii. Aceasta este doar pentru a vă anunța că am primit comanda dvs. și că o vom procesa. Vă rugăm să vă asigurați că datele de adresă pe care ni le furnizați sunt actualizate și corecte. Veți primi, de asemenea, un link către detaliile comenzii dvs., unde veți putea verifica progresul procesării comenzii. Toate produsele vor fi expediate la adresa pe care o specificați la finalizarea comenzii. Pentru orice modificări, vă rugăm să ne contactați înainte de expedierea comenzii.

PLĂȚI

Plata este necesară înainte ca comenzile să poată fi procesate și expediate. Acceptăm toate cardurile de credit și de debit majore sau puteți plăti folosind fondurile din contul dvs. de Paypal.

Toate prețurile de pe site sunt corecte la momentul publicării. Prețurile sunt afișate în lei.

EXPEDIERE ȘI LIVRARE

Expedim comenzi în întreaga lume. P&P se percepe pentru fiecare comandă, nu pentru fiecare articol.

Vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că comanda dvs. a fost expediată.

Pentru prețurile P&P și termenele de livrare, vă rugăm să consultați pagina noastră de internet Livrare și retururi pagina.

Facem toate eforturile pentru a expedia bunurile în termenele estimate, însă întârzierile sunt ocazional inevitabile din cauza unor factori neprevăzuți. Nakleo nu va avea nicio responsabilitate pentru orice întârziere sau eșec în expedierea bunurilor în termenele estimate.

Livrarea depinde de serviciile poștale din țara dvs. specifică, prin urmare Nakleo nu își poate asuma răspunderea pentru livrări întârziate sau eșuate care se datorează unor circumstanțe care nu depind de controlul nostru.

RETURNEAZĂ

Suntem încântați să oferim retururi GRATUITE în întreaga lume pentru toate achizițiile efectuate prin intermediul site-ului nostru.

Aveți la dispoziție 30 de zile de la data livrării pentru a returna articolul.

Dacă doriți să returnați achiziția dvs. din orice motiv, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți prin e-mail (contact@nakleo.com) și să ne comunicați numărul comenzii dvs. și ce articole doriți să returnați. În funcție de locația dvs., vă vom furniza o etichetă de transport preplătită sau vă vom oferi o rambursare dacă valoarea bunurilor face ca transportul de returnare să nu fie profitabil.

Toate rambursările vor fi efectuate prin PayPal la metoda de plată inițială.

GARANȚIE

Garantăm că produsele noastre sunt lipsite de defecte de material și manoperă. Orice produs defect trebuie raportat prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@nakleo.ro. Vom înlocui produsul defectuos sau vom rambursa banii în termen de 7 zile.

Nakleo nu va fi răspunzător față de dumneavoastră sau față de o terță parte pentru orice daune de orice fel, inclusiv orice daune asociate cu aplicarea sau utilizarea produselor noastre.

COMUNICAȚII ELECTRONICE

Atunci când vizitați site-ul nostru web sau ne trimiteți e-mailuri, comunicați cu noi pe cale electronică. Sunteți de acord să primiți comunicări de la noi în format electronic. Din când în când, vom comunica cu dumneavoastră prin e-mail sau prin publicarea de notificări pe site-ul nostru. Sunteți de acord că toate acordurile, notificările și alte comunicări pe care vi le furnizăm în format electronic vor satisface orice cerințe legale egale cu astfel de comunicări în scris.

CONFIDENȚIALITATE

Luăm foarte în serios confidențialitatea dvs. și nu împărtășim informațiile dvs. personale cu nimeni altcineva.

Vom folosi numele și adresa pe care ni le-ați furnizat pentru a procesa și a vă expedia comanda. PayPal efectuează plata la finalizarea comenzii și nu primim și nu stocăm nicio informație despre cardul dumneavoastră. Vom folosi adresa dvs. de e-mail pentru a vă ține la curent cu starea comenzii dvs. și vă vom contacta în legătură cu achiziția dvs. doar dacă este necesar. Pentru informații detaliate, vă rugăm să consultați pagina noastră Politica de confidențialitate.

MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Puteți consulta cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor în orice moment pe această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin publicarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru.

INFORMAȚII DE CONTACT

Întrebările referitoare la Termenii de utilizare trebuie trimise la:

e-mail: contact@nakleo.ro

Sediul social:

Nakleo Ltd.
Zbąszyńska 3V
91-342 Łódź Polonia

Companie:

Nakleo Sp. z o.o.
Gen. Franciszka Kleeberga 37
91-493 Łódź Polonia

KRS: 0000366626
TVA: PL9471973209

Numere de TVA UE:

Franța: FR19894057991
Spania: ESN0263594D
Germania: DE330860238
Polonia: PL9471973209
Regatul Unit: GB359877916
Italia: IT00351979992